❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Hocam çıkmış çıkmasına da yurt dışı alışveriş yasağı gelmiş bugün. Gümrükten geçer mi bizim klavyeler bilmem.
Alınan tarihi kapsar devlette çıkan yasalar. Misal yasa 5 Nisan da yürürlüğe girerse, 5 Nisan öncesi alımlar kapsam dışı kalır.

Valla ins gelicek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Skyloong G75 modeli ellerinde yok diye Epomaker Brick 87 modelini önermişlerdi, diğer ürünlerde fiyat farkı istiyorlar. Mecburen bu modeli kabul ettiğimi belirten bir mail gönderdim. Epomaker Brick 87 Epomaker Wisteria Linear Switch şeklinde gönderim yapılacak. Çok satılmayan modelleri ellerinden çıkartmaya çalışıyorlar muhtemelen. Eğer para iadesi isteseydim kur farkı, banka geri ödemesi daha düşük olacaktı, neyse buna da şükür diyelim. :cautious:

https://epomaker.com/products/epomaker-brick-87?variant=47488331743540
Fena klavye değil bana brick 87 yle ak820pro onermislerdi

Valla ins gelicek

Fena klavye değil bana brick 87 yle ak820pro onermislerdi
AK820Pro için benden fiyat farkı istediler, mecburen Brick olanı kabul ettim. Hem TKL hem de ANSI düzen klavye istemediğim için gelince ürünü satacağım.

Birkaç ay önceden duyurulmuştu bu düzenleme ama sonradan gelen 30 euro sınırı üstüne kargo içinde gibi ayarlamalar ile bunu yürürlüğe sokmazlar diye düşündü herkes:( Lakin artık sözün bittiği yerdeyiz. Bin lira ulan bin!!! Sauron bile utanır vicdana gelir şu halimize...

Kargo durumları ne alanlar için

Benim uçak tr ye inmiş hala bayram tatili diye güncerleme olurmu bilmem

Kargo durumları ne alanlar için

Benim uçak tr ye inmiş hala bayram tatili diye güncerleme olurmu bilmem
bendeki son durum böyle yeni güncelleme geldi

Ekler

• 1743675119043.png
    1743675119043.png
    20.2 KB · Hit: 55
Geri