Direkt kablo vs takılı değilken çalışmıyor durumdaykenFn + Y ile kablosuz moda aldınız mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde capsi çıkartırken tüm pcbsi yukarı doğru hareket ediyor bu durum sizde var mı?
Direkt kablo vs takılı değilken çalışmıyor durumdaykenFn + Y ile kablosuz moda aldınız mı?
Switchin orta konumda olması gerekiyor doğrudan kablosuz çalıştırmak içinDirekt kablo vs takılı değilken çalışmıyor durumdayken
Çok hafif hareket normaldirBirde capsi çıkartırken tüm pcbsi yukarı doğru hareket ediyor bu durum sizde var mı?
Direkt klavye kapalıyken diyorum fn y basınca bir şey olmuyorSwitchin orta konumda olması gerekiyor doğrudan kablosuz çalıştırmak için
neyse çözdüm en alta alınca hem kablolu hem kablosuz bağlantı yapıyorSwitchin orta konumda olması gerekiyor doğrudan kablosuz çalıştırmak için
Çok hafif hareket normaldir
Evet hocam en altmış kusura bakmayın yanlış bilgi vermişim klavyenin başında değildim.neyse çözdüm en alta alınca hem kablolu hem kablosuz bağlantı yapıyor
Hocam bir de flashlarken dongleyi de çıkaralım mı kasadan? Şindi kablosuz kullanıyorum da ben hiç riske atıp brick yapmak istemiyorum klavyeyi
Hocam adamsın klavyeden her açıdan memnun olsam da parlaklık konusu inanılmaz rahatsız ediyordu , sayende çözüldü
Birazdan bakacağım kodlarına, başka modlarda bir sıkıntı göremedim ama en azından o moddaki sorunu kendim düzeltebilirsem yeni dosyayı paylaşırım
Sarji cok hizli bitiyor mu boyle
Arkadaşlar, Konu ile uzaktan ilgili firmware güncellemesi yapmadan şarj ne kadar gidiyor sizde. Bence bence bir sıkıntı var sanırım. firmware güncellemesi yapmadan default modda full parlaklaklıkta şarj nedense hızlı bitiyor. Tam süre tutmadım ama yoğun kullanımda 1 hafta gitmiyor bile, ayrıca şarj 5'e indikten sonra çok hızlı bir şekilde (1-1.5 günde) bitiyor. acaba sizde durumlar güncelleme öncesi ve sonrası olarak nasıl acaba ?Kablosuz bir türlü bağlanmıyor kabloyu takmayınca
ben alalı daha 1 gün bile olmadı yorum yapmam doğru olmaz pcb den dolayı garantiye vereceğimden kutusuna kaldırdımArkadaşlar, Konu ile uzaktan ilgili firmware güncellemesi yapmadan şarj ne kadar gidiyor sizde. Bence bence bir sıkıntı var sanırım. firmware güncellemesi yapmadan default modda full parlaklaklıkta şarj nedense hızlı bitiyor. Tam süre tutmadım ama yoğun kullanımda 1 hafta gitmiyor bile, ayrıca şarj 5'e indikten sonra çok hızlı bir şekilde (1-1.5 günde) bitiyor. acaba sizde durumlar güncelleme öncesi ve sonrası olarak nasıl acaba ?
Ben de sadece kablolu kullandığım için bir şey diyemiyorumArkadaşlar, Konu ile uzaktan ilgili firmware güncellemesi yapmadan şarj ne kadar gidiyor sizde. Bence bence bir sıkıntı var sanırım. firmware güncellemesi yapmadan default modda full parlaklaklıkta şarj nedense hızlı bitiyor. Tam süre tutmadım ama yoğun kullanımda 1 hafta gitmiyor bile, ayrıca şarj 5'e indikten sonra çok hızlı bir şekilde (1-1.5 günde) bitiyor. acaba sizde durumlar güncelleme öncesi ve sonrası olarak nasıl acaba ?
Noldu hocam pcbyeben alalı daha 1 gün bile olmadı yorum yapmam doğru olmaz pcb den dolayı garantiye vereceğimden kutusuna kaldırdım
Direkt klavye kapalıyken diyorum fn y basınca bir şey olmuyor
Video yüklenmiyor arada ki fark anlaşılıyordur umarım
neyse çözdüm en alta alınca hem kablolu hem kablosuz bağlantı yapıyor
Ters çevirdiğimde düşüyor kaldırdığımda böyle oluyorBen de sadece kablolu kullandığım için bir şey diyemiyorum
Noldu hocam pcbye
Benim de D tuşu çalışmıyordu servis bakmadan geri yollamış , şu an hiç çalışmıyo hattaTers çevirdiğimde düşüyor kaldırdığımda böyle oluyor
Hocam switch değiştirsenizde mi çalışmıyor?Benim de D tuşu çalışmıyordu servis bakmadan geri yollamış , şu an hiç çalışmıyo hatta![]()
Direkt hiç çalışmıyor kablolu / kablosuzHocam switch değiştirsenizde mi çalışmıyor?
peki sizdede sol alt taraf attığım gibi oluyor mu?Direkt hiç çalışmıyor kablolu / kablosuz