Monsgeek M1 V5 VIA Parlaklık Arttırma ve SignalRGB Desteği

Fn + Y ile kablosuz moda aldınız mı?
Direkt kablo vs takılı değilken çalışmıyor durumdayken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde capsi çıkartırken tüm pcbsi yukarı doğru hareket ediyor bu durum sizde var mı?

Switchin orta konumda olması gerekiyor doğrudan kablosuz çalıştırmak için
Direkt klavye kapalıyken diyorum fn y basınca bir şey olmuyor

Video yüklenmiyor arada ki fark anlaşılıyordur umarım

Switchin orta konumda olması gerekiyor doğrudan kablosuz çalıştırmak için

Çok hafif hareket normaldir
neyse çözdüm en alta alınca hem kablolu hem kablosuz bağlantı yapıyor

Ekler

• 20250404_164151.jpg
    20250404_164151.jpg
    2.2 MB · Hit: 32
  • 20250404_164154.jpg
    20250404_164154.jpg
    2.3 MB · Hit: 34
Son düzenleme:
Evet hocam en altmış kusura bakmayın yanlış bilgi vermişim klavyenin başında değildim.
Pcb'nin o kadar oynamaması gerekiyor o kısımda bir sorun olabilir

Switch konumları üst: mac orta: güç için kablo takılı olmalı(klavyeyi tamamen kapatmak istediğinizde kullanabilirsiniz) alt: bataryadan çalışabilir, güç kaynağı şart değil.

Son düzenleme:
Hocam bir de flashlarken dongleyi de çıkaralım mı kasadan? Şindi kablosuz kullanıyorum da ben hiç riske atıp brick yapmak istemiyorum klavyeyi
Hocam adamsın klavyeden her açıdan memnun olsam da parlaklık konusu inanılmaz rahatsız ediyordu , sayende çözüldü
Birazdan bakacağım kodlarına, başka modlarda bir sıkıntı göremedim ama en azından o moddaki sorunu kendim düzeltebilirsem yeni dosyayı paylaşırım
Sarji cok hizli bitiyor mu boyle
Kablosuz bir türlü bağlanmıyor kabloyu takmayınca
Arkadaşlar, Konu ile uzaktan ilgili firmware güncellemesi yapmadan şarj ne kadar gidiyor sizde. Bence bence bir sıkıntı var sanırım. firmware güncellemesi yapmadan default modda full parlaklaklıkta şarj nedense hızlı bitiyor. Tam süre tutmadım ama yoğun kullanımda 1 hafta gitmiyor bile, ayrıca şarj 5'e indikten sonra çok hızlı bir şekilde (1-1.5 günde) bitiyor. acaba sizde durumlar güncelleme öncesi ve sonrası olarak nasıl acaba ?

Arkadaşlar, Konu ile uzaktan ilgili firmware güncellemesi yapmadan şarj ne kadar gidiyor sizde. Bence bence bir sıkıntı var sanırım. firmware güncellemesi yapmadan default modda full parlaklaklıkta şarj nedense hızlı bitiyor. Tam süre tutmadım ama yoğun kullanımda 1 hafta gitmiyor bile, ayrıca şarj 5'e indikten sonra çok hızlı bir şekilde (1-1.5 günde) bitiyor. acaba sizde durumlar güncelleme öncesi ve sonrası olarak nasıl acaba ?
ben alalı daha 1 gün bile olmadı yorum yapmam doğru olmaz pcb den dolayı garantiye vereceğimden kutusuna kaldırdım

Ben de sadece kablolu kullandığım için bir şey diyemiyorum
ben alalı daha 1 gün bile olmadı yorum yapmam doğru olmaz pcb den dolayı garantiye vereceğimden kutusuna kaldırdım
Noldu hocam pcbye

Direkt klavye kapalıyken diyorum fn y basınca bir şey olmuyor

Video yüklenmiyor arada ki fark anlaşılıyordur umarım

Ben de sadece kablolu kullandığım için bir şey diyemiyorum

Noldu hocam pcbye
Ters çevirdiğimde düşüyor kaldırdığımda böyle oluyor

Sorunu çözdüm kendiliğinden alt tarafı sarkmış yerine taktım düzeldi

Geri