- Reaksiyon skoru
- 71
Kulaklığın indirimi bitmiş, indirimin çok bi esprisi kalmamış
He ya birde heryerde hala reklamını veriyor Samsung. 10 stok yerine reklam vermeyip 100 stok ver bari ne saçma iş.10ar adet stoklu yazdığım için "yanlış bilgi verdiniz" diye uyarı almışım. Buyurun ss. Uyarı veren moderatör neye hizmet ediyor?
10 stok değildi zaten, kaç kişi aldı. Sadece göstermelik 10 stoktuHe ya birde heryerde hala reklamını veriyor Samsung. 10 stok yerine reklam vermeyip 100 stok ver bari ne saçma iş.
Sırf telegramda ki gruptan 20 tane alan kişi biliyorum. Burdaki kişileri saymıyorum zaten burdakilerde 10'u geçiyor ve alıp yazmayanlarda olacağı için dediğin bilgi evet yanlış. Stok bitti diye dediğin doğru olmuyor.10ar adet stoklu yazdığım için "yanlış bilgi verdiniz" diye uyarı almışım. Buyurun ss. Uyarı veren moderatör neye hizmet ediyor?
Gruba davet etme şansınız var mı?Sırf telegramda ki gruptan 20 tane alan kişi biliyorum. Burdaki kişileri saymıyorum zaten burdakilerde 10'u geçiyor ve alıp yazmayanlarda olacağı için dediğin bilgi evet yanlış. Stok bitti diye dediğin doğru olmuyor.
Merhaba kulaklığı nerede sattınız ?Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim. Eczanemin telefonu eskimişti ihtiyacı karşıladım . Kablosuz şarj cihazı + Buds 3 ile 25.637 TL ye geldi .
KDV yi giderden düştüğüm için 21.365 TL ham paraya geldi
- 500 TL garanti kampanyası
- 3000 TL ye daha elime ulaşmadan kulaklığı sattım
- 1000 TL ye de kablosuz şarj cihazını hiç açmadan satarım muhtemelen ( isteyen olursa yazabilir)
Telefon 16.850 TL ye geldi bana gerçekten çok çok iyi fiyat. Paylaşım için teşekkürler .
Arkadaşıma sattım internetteki en uygun fiyattan %10 daha aşşağı verdim kabul etti.Merhaba kulaklığı nerede sattınız ?
garanti bana bonusu vermedi niyeyse onu nasıl çözecğim bilmiyorumBaşlığı açan arkadaşa teşekkür ederim. Eczanemin telefonu eskimişti ihtiyacı karşıladım . Kablosuz şarj cihazı + Buds 3 ile 25.637 TL ye geldi .
KDV yi giderden düştüğüm için 21.365 TL ham paraya geldi
- 500 TL garanti kampanyası
- 3000 TL ye daha elime ulaşmadan kulaklığı sattım
- 1000 TL ye de kablosuz şarj cihazını hiç açmadan satarım muhtemelen ( isteyen olursa yazabilir)
Telefon 16.850 TL ye geldi bana gerçekten çok çok iyi fiyat. Paylaşım için teşekkürler .