TayyarCR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 255
Zaten LGBT yi gözümüze soktukları için nefret ediyorlar halbuki propagandalar yapılmasa bu kadar tepki görmezdi eminim. Çoğu insan yok sayardı, ama her sektörde siyahi ve LGBT cidden gözümüze sokuluyor ve bunu net anlıyorum yani rahatsız oluyorum. Onlar bile farkında değil herhalde sıradan bir insanı sanki sıradan değilmiş gibi ekranlara zorla sokmaları.
Eskiden filmlerde zenci görünce eşitlik derdim ama artık pamuk prensesi zenci yaptıktan sorna anladım ki pamuk prenses bundan sonraki süreçte başka pamuk prensesle olacak. Eskiden eşitlik için zenci/siyahi/çinli/tayvanlı koyulurdu şimdi ise daha çok nefret ettirmek ve propaganda yapmak için.
İstiyorlar ki insanlar için için zencilerden nefret etsin lgbteye kaysın.
Matrix 4 mesela bak oradaki ekibin çoğu lgbt üyesi. Neden en çok beklenen film mahvoldu çünkü wb zorla lgbt ekibine yaptırdı bunu kendileride söyledi. Hatta filmdede geçiyor filmi yapmak istemedikleri.
Bu herif erkek biriyle beraber. Bunun ekibide öyle yani koca film lgbt için yapıldı film bitişinde zaten "Herkes gökkoşağının altında birleşecek" mesajı verdikten sonra kapanıyor. Dikkat ederseniz burdaki lgbt üyesi Neo'ya akıl veriyor ama hocası. Mesajı aldınız mı?
Okan bayülgenin programındada geçti pek kimse bilmez. Matrixi çeken wackowski kardeşler normal erkekti ama matrix filmi hem dünyadaki ateist yapılanmayı hemde lgbt lobisini o kadar kızdırdı ki çünkü verdiği mesaj "Aslında sizde simulasyondasınız / bu simulasyonu yaratan var" mesajından sonra.
Bu insnalar tehdit edilip cinsiyet değiştirmişlerdir. Bak gördün mü zorlama yok karışma yok hür iradesiyle kafasında silahla cinsiyet değiştirdiler.
Kimse zorlamadı tabi !!!!!
Bu sahneyi sonuna kadar izlemenizi istiyorum. Kadının güzelliği zerafeti. İşte kadın bize böyle tanıtıldı. Hayranlık verici 1958 de çekilen vertigo filminden. İşte kadın böyle şahanedir.
Şimdiki dizilerde kadın şirret vahşi ve itici farkı aldınız mı?