❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Klavye degil switch benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E devletten nasil bakicam vergi olsa kapida odenirdi
Bende bilmiyorum vergi olsa e devletten biyerden görünür illaki

yok ya ürünü verdiyse artık iş bitmiştir bence vergi falan yok zaten küçük paketlerden vergi almıyorlar diye biliyorum dediğim gibi yunexpress belirli bir ağırlığa ve fiyata kadar vergileri ödüyor olabilir

@umutatwss hocam ürününüz ulaştı mı, düşük tutar beyanı yapmış mıydınız benim 2 fare 1 klavye türkiyeye ulaştı aynı anda girecek sanırım. Bir de bayram vesilesiyle vergi kesilmemiş olabilir mi?

@umutatwss hocam ürününüz ulaştı mı, düşük tutar beyanı yapmış mıydınız benim 2 fare 1 klavye türkiyeye ulaştı aynı anda girecek sanırım. Bir de bayram vesilesiyle vergi kesilmemiş olabilir mi?
maalesef aras kargonun sacmalıkları... bekliyorum düşük tutar beyanı yapmıştım ve epomaker artık otomatik yapıyor bir arkadaş açıklamıştı yine de sipariş verirken mail atın da garanti olsun bence vergi işi gümrükçüye göre değişiyor şans işi ama hafif ürünlerden vergi alınmama şansı daha fazla olabilir mesela 2 2,5 kilo kutu ağırlığına sahip klavye daha şüpheli olabilir ama hafif plastik klavyeler mouselar switchler vergisiz geçebilir direkt bu konu hakkında net bilgim yok ama sizin ürününüz de vergisiz geçer büyük ihtimalle

maalesef aras kargonun sacmalıkları... bekliyorum düşük tutar beyanı yapmıştım ve epomaker artık otomatik yapıyor bir arkadaş açıklamıştı yine de sipariş verirken mail atın da garanti olsun bence vergi işi gümrükçüye göre değişiyor şans işi ama hafif ürünlerden vergi alınmama şansı daha fazla olabilir mesela 2 2,5 kilo kutu ağırlığına sahip klavye daha şüpheli olabilir ama hafif plastik klavyeler mouselar switchler vergisiz geçebilir direkt bu konu hakkında net bilgim yok ama sizin ürününüz de vergisiz geçer büyük ihtimalle
Hocam bakalim smsmi geldi arastan geldiği ile ilgili

Bide trye girdikten sonra kaç gün sonra SMS geldi hocam

Hocam bakalim smsmi geldi arastan geldiği ile ilgili

Bide trye girdikten sonra kaç gün sonra SMS geldi hocam
benimki ayrı durum ya bayram falan vardı normalde gümrük işlemi bitince o gün veya sonraki gün geliyor sms

gümrük pazar günü çalışıyormu acaba kargom bu şekilde
1743861066567.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,634
Üyeler
186,646
Son üye
NESSİ
Geri