❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

abovvv cok istiyolarmis hocam. yorumlarda gordum birisinden ekstra kargo parasi istemisler ve ofkelenmisti baya. ben 10-15 doları kabul etmistim kendi kafamda ama 40 dolar neymis oyle.
garip ya maalesef değişiyor 10$ lık ürüne kargo istemiyor böyle klavyeye istiyor kafasına göre fiyatlandırma var heralde ağırlığına kendi klavyesi olup olmadığına göre değişiyor 40$ kargo isteyince leobogdan alcaktım aynı fiyata onda da 15$ istedi ama onda da kart kabul etmedi ayrıca sanırım bu firmaların müşteri destekleri aynı kişi leoboga yazıyorum klavyenizin iadesi yapıldı diyor epomakerdan aldığım klavyeyi nerden biliyor epomaker yerine leobogdan geliyor yanıt falan bi garip ya anlamadım valla

garip ya maalesef değişiyor 10$ lık ürüne kargo istemiyor böyle klavyeye istiyor kafasına göre fiyatlandırma var heralde ağırlığına kendi klavyesi olup olmadığına göre değişiyor 40$ kargo isteyince leobogdan alcaktım aynı fiyata onda da 15$ istedi ama onda da kart kabul etmedi ayrıca sanırım bu firmaların müşteri destekleri aynı kişi leoboga yazıyorum klavyenizin iadesi yapıldı diyor epomakerdan aldığım klavyeyi nerden biliyor epomaker yerine leobogdan geliyor yanıt falan bi garip ya anlamadım valla
leobog,aula ve epomaker ayni sistem uzerinden calisiyor gibi hocam. baska sitelerde olabililir benim farketmedigim. bu saydigim uc sitede de fiyatlar ve indirim oranlari ayniydi benim gordugum.

bu arada furycube f75 ultranin fiyati hakkaten cok iyiymis. ben elimde switch ve keycaps seti oldugu icin muhtemelen degerlendirmiyecem ama fiyati muthismis.

leobog,aula ve epomaker ayni sistem uzerinden calisiyor gibi hocam. baska sitelerde olabililir benim farketmedigim. bu saydigim uc sitede de fiyatlar ve indirim oranlari ayniydi benim gordugum.

bu arada furycube f75 ultranin fiyati hakkaten cok iyiymis. ben elimde switch ve keycaps seti oldugu icin muhtemelen degerlendirmiyecem ama fiyati muthismis.
haklısın büyük ihtimalle aynı sistemler siteler falan birbirine çok benzer hep onun dışında furycube gerçekten fiyatına göre güzel yurtdışı fiyatı bile 140 dolarken 4700 e satılıyor ve 2 yıl garantili gümrük derdi vb yok mayıs ayına kadar da süre var ön siparişte şu an 1 2 haftaya sipariş vereceğim bende

abi şaka gibi ya şimdi kargo teslim edildi gözüküyor ama herhangi bir kargo teslim almadım bi de dün teslim edilmiş ama herhangi bir sms yok olaya gel bu klavye bana gelmemek için direniyor :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,948
Üyeler
186,697
Son üye
ahmet11
Geri