Oyuncu koltukları abartılmıyor mu?

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,312
Arkadaşlar sandalyemin kırılması üzerine yeni bir sandalye arayışına çıktım, normalde vereceğim para 3 dü 4 derken 5e kadar çıktım ama oyuncu koltuğu yok. Bu nasıl diyorum o paraya anca ofis sandalyesi alırsın diyorlar yahu arkadaşlar bu 5000 6000tl boru mu? ne özelliği var yani maliyet desen 15 tanesini 5k ya yapıyordur zaten firma. birde oyuncu koltuğu alacaksan en az 10k vereceksin diyen tayfa var arkadaşlar bu koltukların bilinmeyen bir özelliğimi var süper güç felan anlamadım. yada isimden dolayımı bu paraları veriyoruz?

havitin vardı en son 5-6k bandında

5-6 da değilki 10kdan başlıyor. ama yalan yok aldım xdriveı 5 sene oldu hala sapasağlam

Arkadaşlar sandalyemin kırılması üzerine yeni bir sandalye arayışına çıktım, normalde vereceğim para 3 dü 4 derken 5e kadar çıktım ama oyuncu koltuğu yok. Bu nasıl diyorum o paraya anca ofis sandalyesi alırsın diyorlar yahu arkadaşlar bu 5000 6000tl boru mu? ne özelliği var yani maliyet desen 15 tanesini 5k ya yapıyordur zaten firma. birde oyuncu koltuğu alacaksan en az 10k vereceksin diyen tayfa var arkadaşlar bu koltukların bilinmeyen bir özelliğimi var süper güç felan anlamadım. yada isimden dolayımı bu paraları veriyoruz?
Ben sana 2022 yılında aldığım koltuğu söyleyeyim.

Bu koltuğu 2022 senesinin sonlarına doğru 3k ya aldım. Şuan bu koltuk 8k.

Piyasa gerçekten çok bozuk durumda.

anamın salonda kullandığı koltuğu kullanıyorum tekli totom çok rahat eğer kaliteli bir şey almayacaksan pahalı evet.

Hocam bende senin gibi düşünüyordum zamanında fakat uzun süreler boyunca hem iş hem evde oturduğumdan belimde problemler oluşmaya başlamıştı. Hawk v6 aldım çekinerek fakat muazzam şekilde yararını gördüm. Bel ağrım direk kesildi. harcadığım paranın hakkını verdi benim için.

O fiyata ofis koltuğu dolaşıyor o doğru. Gaming Gen TR de 6000 civarına geliyor aslında

bel çukurum olduğu için almıştım. bilgisayar başında saatler geçiren biri olarak söylüyorum bel ağrım kalmadı. hawk fab v6 kullanıyorum.

Geri