Dostum sorum hangisini almam mantıklı yani bu ikisinden birini alıcağımo işlemciye b650 yakışmaz en az b850 serisi öneririm
birader 9900x3d işlemciye b650 anakart eşleştirmişsin sence mantıklı mı ?Dostum sorum hangisini almam mantıklı yani bu ikisinden birini alıcağım
Evet dostumbirader 9900x3d işlemciye b650 anakart eşleştirmişsin sence mantıklı mı ?
öyle al dostum senEvet dostum
Anlamadığın şey anakarttan kısmak işlemciden kısmaktan mantıklı burda sorduğumu anlamamışsınöyle al dostum sen![]()
Her işlemciye her anakart olmaz yalnız adam sana onu demeye çalışıyorAnlamadığın şey anakarttan kısmak işlemciden kısmaktan mantıklı burda sorduğumu anlamamışsın
9800x3d+tomahawkBeyler sa hangisini seçmeliyim
R9 9900x3D+msı b650 a
R7 98000x3D+msı tomahawk b850
Am5 her işlemci her am 5 anakarta uyar ama performans kaybeder b650 de bu iki işlemcide okdr çok kaybetmiyor performansHer işlemciye her anakart olmaz yalnız adam sana onu demeye çalışıyor
Ve 9800x3d ve b850 al
Allah allah çok biliyosan niye öneri istiyorsun kendi bildiğni yapsanaAm5 her işlemci her am 5 anakarta uyar ama performans kaybeder b650 de bu iki işlemcide okdr çok kaybetmiyor performans
Dostum ben hangisinin mantıklı oldupu sordum sen o anakar işlemciye uymaz diyorsun doğru olsa neyse ama doğruda değilAllah allah çok biliyosan niye öneri istiyorsun kendi bildiğni yapsana