Afacan Dennis
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
z790 asus maximus anakarta 2tb m2 ssd önerir misiniz? ?
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-5-0-1-tb-m-2-fiyati,221441752.html bunu öneririm 2tb versiyonunu alabilirsin.z790 asus maximus anakarta 2tb m2 ssd önerir misiniz? ?
Soğutucusuz lazım hocamhttps://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-5-0-1-tb-m-2-fiyati,221441752.html bunu öneririm 2tb versiyonunu alabilirsin.
samsung 9100 al geç o zaman hocam en iyi gen5 ler den biri.Soğutucusuz lazım hocam
Okuma yazma hızları yanlış girilmiş galiba ekran kartının üzerindeki slota taksam pasif soğutucuyla çok ısınırmı acaba
Anakartta ekran kartının üzerine taksam olurmu sizce hocam aşırı ısınma yaparmısamsung 9100 al geç o zaman hocam en iyi gen5 ler den biri.
Ekran kartının tam üstünde büyük bi pasif soğutma var kurtarırmı acaba hocam kart 58 derece çalışıyorsamsung 9100 al geç o zaman hocam en iyi gen5 ler den biri.
Okuma yazma hızından çok ıops değerleri önemli. ıops olarak daha iyisi yok zaten.Okuma yazma hızları yanlış girilmiş galiba
Sanmıyorum.ekran kartının üzerindeki slota taksam pasif soğutucuyla çok ısınırmı acaba
ekran kartı modelini tam hatırlayamadım ama ana kartan iyi soğutabilirOkuma yazma hızları yanlış girilmiş galiba ekran kartının üzerindeki slota taksam pasif soğutucuyla çok ısınırmı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakartta ekran kartının üzerine taksam olurmu sizce hocam aşırı ısınma yaparmı
ana kartan iyi soğutabilir hangi modeldi bu ?Okuma yazma hızları yanlış girilmiş galiba ekran kartının üzerindeki slota taksam pasif soğutucuyla çok ısınırmı acaba
Anakartta ekran kartının üzerine taksam olurmu sizce hocam aşırı ısınma yaparmı
Ekran kartının tam üstünde büyük bi pasif soğutma var kurtarırmı acaba hocam kart 58 derece çalışıyor
Tamam hocam alıcam bu cihazı çok teşekkürler ssd piyasasından uzak kalmıştımOkuma yazma hızından çok ıops değerleri önemli. ıops olarak daha iyisi yok zaten.
![]()
Samsung 9100 Pro SSD (2 TB)
Samsung 9100 Pro SSD MZ-VAP2T0BW detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Sanmıyorum.
Z790 apex hocam buekran kartı modelini tam hatırlayamadım ama ana kartan iyi soğutabilirastral miydi o model ?
ana kartan iyi soğutabilir hangi modeldi bu ?
yani ekran kartının üzerindeki soğutuculu ssd yuvası 5.0 desteklemiyor sanırım o yüzden 4.0 da alınabilir ben doğrudan desteklesin istiyorum diğer türlü uğraşmak istemiyorumAlıntıyı görüntüle![]()
ROG MAXIMUS Z790 APEX | Anakartlar | ROG Türkiye
rog.asus.com
ASUS'un değişik bir tavrı. Normalde PCIe 4.0 destekleyen slot, 'ROG Hyper M.2 card' adını verdiği extra aparatla PCIe 5.0 desteklemeye başlıyor ayrıca daha fazla M.2 SSD takılabiliyor. Bu kart takılacaksa PCIe 5.0 SSD alınabilir.
Aynı fiyata 4 TB Gen 4 M.2 SSD almak da bir seçenek, ikisi arasında sadece sayısal farklar görünecek günlük kullanımda eğer ki profesyonel iş kullanımı yoksa.
Verilen bilgiler ışığında bu şekilde.yani ekran kartının üzerindeki soğutuculu ssd yuvası 5.0 desteklemiyor sanırım
o yüzden 4.0 da alınabilir
asusun yine bir saçmalığı hocam teşekkürler hem bu 4tb alıp geçeyimVerilen bilgiler ışığında bu şekilde.
![]()