Pci 5.0 m2 ssd önerisi

Okuma yazma hızları yanlış girilmiş galiba ekran kartının üzerindeki slota taksam pasif soğutucuyla çok ısınırmı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

samsung 9100 al geç o zaman hocam en iyi gen5 ler den biri.
Anakartta ekran kartının üzerine taksam olurmu sizce hocam aşırı ısınma yaparmı

samsung 9100 al geç o zaman hocam en iyi gen5 ler den biri.
Ekran kartının tam üstünde büyük bi pasif soğutma var kurtarırmı acaba hocam kart 58 derece çalışıyor

Ekler

• IMG_4627.jpeg
    IMG_4627.jpeg
    1.3 MB · Hit: 26
Okuma yazma hızları yanlış girilmiş galiba
Okuma yazma hızından çok ıops değerleri önemli. ıops olarak daha iyisi yok zaten.
ekran kartının üzerindeki slota taksam pasif soğutucuyla çok ısınırmı acaba
Sanmıyorum.

Okuma yazma hızları yanlış girilmiş galiba ekran kartının üzerindeki slota taksam pasif soğutucuyla çok ısınırmı acaba

ekran kartı modelini tam hatırlayamadım ama ana kartan iyi soğutabilir :D astral miydi o model ?

Ekran kartının tam üstünde büyük bi pasif soğutma var kurtarırmı acaba hocam kart 58 derece çalışıyor
ana kartan iyi soğutabilir hangi modeldi bu ?

Okuma yazma hızından çok ıops değerleri önemli. ıops olarak daha iyisi yok zaten.

Sanmıyorum.
Tamam hocam alıcam bu cihazı çok teşekkürler ssd piyasasından uzak kalmıştım

ekran kartı modelini tam hatırlayamadım ama ana kartan iyi soğutabilir :D astral miydi o model ?

ana kartan iyi soğutabilir hangi modeldi bu ?
Z790 apex hocam bu

1744264787927.png

ASUS'un değişik bir tavrı. Normalde PCIe 4.0 destekleyen slot, 'ROG Hyper M.2 card' adını verdiği extra aparatla PCIe 5.0 desteklemeye başlıyor ayrıca daha fazla M.2 SSD takılabiliyor. Bu kart takılacaksa PCIe 5.0 SSD alınabilir.

Aynı fiyata 4 TB Gen 4 M.2 SSD almak da bir seçenek, ikisi arasında sadece sayısal farklar görünecek günlük kullanımda eğer ki profesyonel iş kullanımı yoksa.

Alıntıyı görüntüle
ASUS'un değişik bir tavrı. Normalde PCIe 4.0 destekleyen slot, 'ROG Hyper M.2 card' adını verdiği extra aparatla PCIe 5.0 desteklemeye başlıyor ayrıca daha fazla M.2 SSD takılabiliyor. Bu kart takılacaksa PCIe 5.0 SSD alınabilir.

Aynı fiyata 4 TB Gen 4 M.2 SSD almak da bir seçenek, ikisi arasında sadece sayısal farklar görünecek günlük kullanımda eğer ki profesyonel iş kullanımı yoksa.
yani ekran kartının üzerindeki soğutuculu ssd yuvası 5.0 desteklemiyor sanırım o yüzden 4.0 da alınabilir ben doğrudan desteklesin istiyorum diğer türlü uğraşmak istemiyorum

Geri