❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Arkadaşlar bana da klavye ulaştı. Herhangi bir ücret ödemedim. AK820 Max almıştım. Geleceğinden umutlu değildim fakat geldi. Süreç şu şekilde işledi:

Yunexpress ile ülkeye giriş yaptı. Kargoist ile adrese teslim edildi. Klavyeyi 21$'a almıştım. 23 Mart'ta sipariş verdim. 17 günde elime ulaşmış oldu.
İsteyenlere akşam resim atabilirim. Misafirlerim vardı resim koyamadım dün. Çok teknik bilgi bilmiyorum fakat süreç veya klavye ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Klavyenin sesi nasıl switchleri

Yunexpress takipte hala gelisme yok benim. Aras kargodan kod da gelmedi. Ne olcak nereye gitti siparis nerde hic bilmiyorum ne yapmaliyim ya :(

Yunexpress takipte hala gelisme yok benim. Aras kargodan kod da gelmedi. Ne olcak nereye gitti siparis nerde hic bilmiyorum ne yapmaliyim ya :(
Senin kargodan hala gelişme yokmu ya bugün kargoya verilir umarım

Senin kargodan hala gelişme yokmu ya bugün kargoya verilir umarım
yok maalesef umarım bugün verilir :(
olmadı yarın da beklerim araya haftasonu flan derken pazartesi arası mı ararım artık naparım bilmyorum

Selam arkadaşlar, benim ak820 pro da elime ulaştı 0₺ vergiyle 3k'lık klavyeyi 795₺'ye getirmiş olduk. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Ayrıca klavyenin sesi ve gift switchler muhteşem. En başta skloong almıştım, epomaker'a stok sorunu nedeniyle çok sövdük ama sağ olsunlar yerine iyi bir klavye gönderdiler şimdi de övüyoruz :)

Ekler

• IMG_20250410_111756.jpg
    IMG_20250410_111756.jpg
    2.5 MB · Hit: 86
Selam arkadaşlar, benim ak820 pro da elime ulaştı 0₺ vergiyle 3k'lık klavyeyi 795₺'ye getirmiş olduk. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Ayrıca klavyenin sesi ve gift switchler muhteşem. En başta skloong almıştım, epomaker'a stok sorunu nedeniyle çok sövdük ama sağ olsunlar yerine iyi bir klavye gönderdiler şimdi de övüyoruz :)
hayırlı olsun hocam bende gelmez diye almadığıma pişman oldum

hayırlı olsun hocam bende gelmez diye almadığıma pişman oldum
tesekkurler keske alsaydiniz, bu riski almaya degerdi ki zaten epomaker hep dusuk fiyatlar girmis urunlere. Yeni indirim olursa kacirma. Benim de ilk mekanik klavyem ama bundan sonra sonu gelmez muhtemelen cok zevkli yazmasi vs. indirime girdikce kovalarim klavye ve switchleri

Aras kargodan mesaj geldi sonunda:')

tesekkurler keske alsaydiniz, bu riski almaya degerdi ki zaten epomaker hep dusuk fiyatlar girmis urunlere. Yeni indirim olursa kacirma. Benim de ilk mekanik klavyem ama bundan sonra sonu gelmez muhtemelen cok zevkli yazmasi vs. indirime girdikce kovalarim klavye ve switchleri
ben p75 aldım 66 dolara switchleride kargoya vermişler 18 dolarlık switchte bedavaya geldi şuan çok mutlu oldum 30 euro altı girip bunuda yunexpress ile göndereceklermiş

Aras kargo ya vermişler benimkini de. Tahmini teslimat 5 gün sonra yazılır. 21 mart ta sipariş verdim 15 Nisan civarı alacak gibiyim 😂

Aras kargo ya vermişler benimkini de. Tahmini teslimat 5 gün sonra yazılır. 21 mart ta sipariş verdim 15 Nisan civarı alacak gibiyim 😂
Normalde kargoya verdikten 1 haftada tr ye ulaşmış oluyor.

Geri