- Bütçe
- 6000
RAMPAGE KL-R45 Massive Oyuncu Koltuğu Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAMPAGE KL-R45 Massive Oyuncu Koltuğu Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katı

ürünün 1 yorumu var oda vidaların uyumsuz olduguyla ilgili daha bilindik kaliteli markalara yönelin bencemerhaba bu koltuk indirimde ama daha önce rampage oyuncu koltuğu kullanmadım bu modeli kullanan var mı veyahut alınır mı aynı fiyat bandında tavsiyelerede açığım![]()
RAMPAGE KL-R45 Massive Oyuncu Koltuğu Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıwww.mediamarkt.com.tr
kalitesiz duruyor ve deri koltuk alınmaz haşlanırsın yazınmerhaba bu koltuk indirimde ama daha önce rampage oyuncu koltuğu kullanmadım bu modeli kullanan var mı veyahut alınır mı aynı fiyat bandında tavsiyelerede açığım![]()
RAMPAGE KL-R45 Massive Oyuncu Koltuğu Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıwww.mediamarkt.com.tr
exvega zio xdrive markalarının modellerine göz gezdir hocammerhaba bu koltuk indirimde ama daha önce rampage oyuncu koltuğu kullanmadım bu modeli kullanan var mı veyahut alınır mı aynı fiyat bandında tavsiyelerede açığım![]()
teşekkür ederim hocam sağolunalınır kendim bizzat kullanıyorum. uzun süredir bel sorunu yaşayan biri olarak bu koltuğu aldığımdan beri çok rahatlık çekiyorum. hem de fiyat performans açısından da gayet iyi diğer rakiplerine göre. iyi forumlar.
önerdiğiniz markalar maalesef bütçemi aşıyor :/exvega zio xdrive markalarının modellerine göz gezdir hocam