Bu koltuk alınır mı?

rogy

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6000
merhaba bu koltuk indirimde ama daha önce rampage oyuncu koltuğu kullanmadım bu modeli kullanan var mı veyahut alınır mı aynı fiyat bandında tavsiyelerede açığım

merhaba bu koltuk indirimde ama daha önce rampage oyuncu koltuğu kullanmadım bu modeli kullanan var mı veyahut alınır mı aynı fiyat bandında tavsiyelerede açığım
ürünün 1 yorumu var oda vidaların uyumsuz olduguyla ilgili daha bilindik kaliteli markalara yönelin bence

kalitesiz duruyor ve deri koltuk alınmaz haşlanırsın yazın

exvega zio xdrive markalarının modellerine göz gezdir hocam

alınır kendim bizzat kullanıyorum. uzun süredir bel sorunu yaşayan biri olarak bu koltuğu aldığımdan beri çok rahatlık çekiyorum. hem de fiyat performans açısından da gayet iyi diğer rakiplerine göre. iyi forumlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: rogy
alınır kendim bizzat kullanıyorum. uzun süredir bel sorunu yaşayan biri olarak bu koltuğu aldığımdan beri çok rahatlık çekiyorum. hem de fiyat performans açısından da gayet iyi diğer rakiplerine göre. iyi forumlar.
teşekkür ederim hocam sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

exvega zio xdrive markalarının modellerine göz gezdir hocam
önerdiğiniz markalar maalesef bütçemi aşıyor :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,848
Üyeler
173,735
Son üye