Honor Magic 7 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Honor Magic 7 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

13 pro max ile vedalaştım doğru karar vermişim, düşünenlere tavsiye ederimWeb'e Özel Sepette%10 İndirim 53.999 TLHonor Magic 7 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Honor Magic 7 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Çokça yazıldığı gibi iPhone tek seçenek midir ya da iPhone'dan Android'e geçmek pişmanlık mıdır?13 pro max ile vedalaştım doğru karar vermişim, düşünenlere tavsiye ederim
Kesinlikle iphone tek seçenek değildir, ekran canlılığı ve kamerası çok hoşuma gitti,Honor'u youtube tanitimlarinda çok övüyorlardi reklam yapiyorlar diye düşünmüştüm ama kullaninca hak verdimÇokça yazıldığı gibi iPhone tek seçenek midir ya da iPhone'dan Android'e geçmek pişmanlık mıdır?
Bende düz 13 pro var ama geçersem başka iphone a geçerim gibi hala 3 4 sene kullanırım 13 proyu13 pro max ile vedalaştım doğru karar vermişim, düşünenlere tavsiye ederim
Yukarı tükürünce bıyık olmuyor ancak aşağı tükürünce kirleniyor. Deneyiminiz ve mantık çerçevesindeki yorumunuz için sağ olun.Kesinlikle iphone tek seçenek değildir, ekran canlılığı ve kamerası çok hoşuma gitti,Honor'u youtube tanitimlarinda çok övüyorlardi reklam yapiyorlar diye düşünmüştüm ama kullaninca hak verdim
43kye poco f7 ultra satıyorlar ona bak sen kralKamera Honor 200 Pro aynı telefonun olması gereken fiyat 35-40 bin tl dir
Omnivision OV50H
Honor 200 Pro 28 Bin tl
Aslında Reeder bakması gerek. Bunlarda da Android var onda da Android var, üstüne üstlük sırf bunun için bu kadar fark alıyorlar yahu... Onun için fark etmez bu!43kye poco f7 ultra satıyorlar ona bak sen kral
Bu biraz şey gibi olmuş 60bin verceğine üstüne birazdaha koy villa alKamera Honor 200 Pro aynı
telefonun olması gereken fiyat 35-40 bin tl dir
Omnivision OV50H
Honor 200 Pro 28 Bin tl
55-60 bine verdikten sonra gerçek bir amiral gemisi kovalarım
Xiaomi 15 Ultra 78 Bin tl
12 Bit ekran
Qualcomm Snapdragon 8 Elite
Sony Lytia LYT900 Sensör / Optik Görüntü Sabitleyici (4 Eksenli)
2160p @ 120fps video kayıt
Kablosuz Hızlı Şarj (80W)