Mouse Öneri bütçe farketmiyor

Brook21

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5
kablosuz mouse geçmek istiyorum fakat logitech superlight 2 ve viper v3 pro arasında kalmıştım. Ama hala kararsızım başka mouse modeli kullanan varsa yardımcı olabilir misiniz ? (cs2 oynuyorum sadece ve bütçe farketmiyor )

kablosuz mouse geçmek istiyorum fakat logitech superlight 2 ve viper v3 pro arasında kalmıştım. Ama hala kararsızım başka mouse modeli kullanan varsa yardımcı olabilir misiniz ? (cs2 oynuyorum sadece ve bütçe farketmiyor )
Elin büyükse Viper V3 Pro, küçükse Superlight 2.

Rampage Zenith Pro 4K Kablosuz Gaming Mouse

DPI Hassasiyeti:
26.000 DPI'a kadar ayarlanabilir hassasiyet sunuyor.
Sensör: PAW3395 sensörü ile yüksek doğruluk ve hız sağlıyor.
Bağlantı Seçenekleri: Bluetooth, 2.4GHz kablosuz ve kablolu bağlantı seçenekleri mevcut.
daha önce kullandım araştırmalarım sonucu denk geldim baya kaliteli ve iyi tavsiye ederim

Harbi çöppage foruma bot atmış bu bütçelerde atk serisi pulsar serisi pwnage serisine bakabilirsiniz iyzico ve parolapara kampanyalarıyla daha da uyguna gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski postmuş tüm postları hortlatıyor botlar

Rampage Zenith Pro 4K Kablosuz Gaming Mouse

DPI Hassasiyeti:
26.000 DPI'a kadar ayarlanabilir hassasiyet sunuyor.
Sensör: PAW3395 sensörü ile yüksek doğruluk ve hız sağlıyor.
Bağlantı Seçenekleri: Bluetooth, 2.4GHz kablosuz ve kablolu bağlantı seçenekleri mevcut.
daha önce kullandım araştırmalarım sonucu denk geldim baya kaliteli ve iyi tavsiye ederim
Maasallah rampage'in bütün ürünlerini kullanmışsın

Geri