🔥İndirim MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX - 11.000 TL

ConquerorXIV

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,557
Uygunsuz davranış
EEEE SADECE VATANDA BU FİYATTA YANİ 15 GÜNLÜK BİR FIRSAT DEMEKTİR BİTMEDEN BİLMEYEN ALSIN
ŞİMDİ O CAPSI KAPA UZA

Keske o beynini başka işlere kullansan ama sen de haklısın. Anca nefes almaya yetiyor.

Bu kartta ALC4080 ses yongası var, sorunlu diye yazıyorlar, o yüzden satılmıyor zaten.

Şimdi konuyu kapat aslanım.

Geçen yaz 8000 civarında olan b650 tomahawk şimdi b850 olarak 11000 olmuş. Kimse almazsa düşer ama alan olacağı bu fiyata rahat şekilde satıyorlar

Uygunsuz davranış
Keske o beynini başka işlere kullansan ama sen de haklısın. Anca nefes almaya yetiyor.

Bu kartta ALC4080 ses yongası var, sorunlu diye yazıyorlar, o yüzden satılmıyor zaten.

Şimdi konuyu kapat aslanım.
2-3 cahil kisi sorunlu dedi diye kesin sorunlu oldugu anlamina gelmiyor sen bos kafanı fazla yorma konumdan defol

La cocuk sen git lol falan oyna issiz misin nesin her gördugun şeye de duzgun bir kaynagin olmadan da inanma koyun gibi

La kapat konuyu. Adı üstünde sıcak fırsat.

Sıcak, yani anlık taze demek. Akakceden bakıp konu açmakta tam sana göre. Beynini sevsinler

Üstüne üstlük cahil cahil konusuyon bir de.

La kapat konuyu. Adı üstünde sıcak fırsat.

Sıcak, yani anlık taze demek. Akakceden bakıp konu açmakta tam sana göre. Beynini sevsinler

Üstüne üstlük cahil cahil konusuyon bir de.
Bak bakim akakceye ne yaziyor hade isine dicem issiz issiz cevaplar veriyorsun muhattap olma cik konudan

Bak bakim akakceye ne yaziyor hade isine dicem issiz issiz cevaplar veriyorsun muhattap olma cik konudan

Pardon 1 aydır aynı fiyattaymış. Hadi şimdi yaylan bakalım genco.
Abi sözü dinle, bir dahaki sefere konu açacaksan araştırıp öyle aç.

Abilerin seni uyarınca da söz dinle. Rakı içmiş fare gibi diklenme.
Bir de çökün yazmış, şaka gibi

Pardon 1 aydır aynı fiyattaymış. Hadi şimdi yaylan bakalım genco.
Abi sözü dinle, bir dahaki sefere konu açacaksan araştırıp öyle aç.

Abilerin seni uyarınca da söz dinle. Rakı içmiş fare gibi diklenme.
Bir de çökün yazmış, şaka gibi
Puhaha abiymiş la sen daha kendi ayaklarinin ustunde bile duramayan ailesiyle yasayan birisindir gelmis abi sozu falan diyorsun
önce sen attıgin konuyu iyi oku gece indirimi o konuyu ben biliyorum zaten, gelmis tatava yapiyorsun. Seni kale bile almamak lazim yazik kafana...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Isterse 2 aydir ayni fiyatda olsun 11e alınabilir en mantikli kart ayrica ilk defa sicak firsatlar konusu acmiyorum neredeyse 5 yildir bu forumdayim üstune vazife olmayan işlere karışma.

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
Puhaha abiymiş la sen daha kendi ayaklarinin ustunde bile duramayan ailesiyle yasayan birisindir gelmis abi sozu falan diyorsun
önce sen attıgin konuyu iyi oku gece indirimi o konuyu ben biliyorum zaten, gelmis tatava yapiyorsun. Seni kale bile almamak lazim yazik kafana...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Isterse 2 aydir ayni fiyatda olsun 11e alınabilir en mantikli kart ayrica ilk defa sicak firsatlar konusu acmiyorum neredeyse 5 yildir bu forumdayim üstune vazife olmayan işlere karışma.

Hadi, hoşt hoşt..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,664
Üyeler
174,013
Son üye
MadBasH
Geri