Elbette iyi olur. Sağ kısmın altına dübel dayadım benArkadaşlar ekran kartım rx 7700 xt sizce ekran kartı tutucuya ihtiyacım var mı?
Dik duruyor normalde.Kasa dik mi duruyor tam anlamadım ama ekran kartı fazla sarkma yapmamış, kullanmasanızda olur gibi.
2 fanlıÇok ama çok hafif bir eğiklik var 3 fanlı olmasından dolayı
aparatlar satılıyor içiniz rahat etmiyorsa
Ben olsam yapardım fakat ekran kartım 2 fanlı pek gerek duymuyorum o büyüklükte değil yani açıkçası
uyduruktanda olsa al bişey ne kadardır en fazla garanti olsunArkadaşlar ekran kartım rx 7700 xt sizce ekran kartı tutucuya ihtiyacım var mı?
Doğru hocam nasıl yanlışİşlmeci soğutucu fanı yanlış duruyor
uyduruktanda olsa al bişey ne kadardır en fazla garanti olsun
Kasa dik mi duruyor tam anlamadım ama ekran kartı fazla sarkma yapmamış, kullanmasanızda olur gibi.
Elbette iyi olur. Sağ kısmın altına dübel dayadım ben
Şunlar da güzel...
![]()
Makerpax Ekran Kartı Tutucu Oval Seri - Makerpax 3D Model Atölyesi
Makerpax Ekran Kartı Tutucu, Ekran kartı destek aparatı, bilgisayar tutkunları ve oyun meraklıları için tasarlanmıştır. Ekran kartını güvene al !makerpax.com
Kalem koydum olmuşmu sizce ?Çok ama çok hafif bir eğiklik var 3 fanlı olmasından dolayı
aparatlar satılıyor içiniz rahat etmiyorsa
Ben olsam yapardım fakat ekran kartım 2 fanlı pek gerek duymuyorum o büyüklükte değil yani açıkçası
kalemın ucu sivri olması dikkat et bbuda iş gorur bu kadar basit bir şey yanı olmuş ama için rahat etmezse al 100 tl ye bı tutucu geçDoğru hocam nasıl yanlış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kalem koydum olmuşmu sizce ?
Hocam kullandığınız kule tipi modeli nedir bende araştırıyorum da
solda durması gerekiyorDoğru hocam nasıl yanlış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kalem koydum olmuşmu sizce ?
Hayır, doğrusu böyle takılır. Sağ tarafta yer olmazsa sola takılır.solda durması gerekiyor