5070ti sistem topladım nasıl sizce?

Gamerzone

80+
Reaksiyon skoru
32
Ekran kartı: Gainward Rtx 5070 Ti Phoenix
İşlemci: ryzen 7 9700x
Anakart: MSI B850 TOMAHAWK MAX WİFİ
SSD: Kingston Renegade 2TB
Ram: Viper Venom(16x2) 6000mhz Cl30 Ddr5
Kasa: Zoko Amiral Dk431
Soğutma: Thermalright Phantom sipirit 120 se
PSU: Raijintek Ampere 850W Plat.

ÜCRET: 80k

Sizce parça uyuşmazlığı veya farklı bir sıkıntı var mı veya böyle yapsaydın daha iyi olurdu dediğiniz bir şey, parçalar yeni sipariş edildi sayılır henüz hepsi gelmedi yani çok önemli bir değişiklik yampmam verekirse iade edebilirim önerilerinizi bekliyorum.

Sizce parça uyuşmazlığı veya farklı bir sıkıntı var mı veya böyle yapsaydın daha iyi olurdu dediğiniz bir şey, parçalar yeni sipariş edildi sayılır henüz hepsi gelmedi yani çok önemli bir değişiklik yampmam verekirse iade edebilirim önerilerinizi bekliyorum.
Fiyat konusunda bir şey diyemiyorum ama sistem dengeli görünüyor. Yalnız anlamadığım bir konu var: neden siparişi vermeden önce değil de sipariş verdikten sonra konu açıp potansiyel iade süreciyle uğraşıyorsunuz.

Velev ki sisteminiz çok dengesiz veya çok pahalı olmuş olsaydı ne yapacaktınız

Güzel tercihler olmuş hata göremedim hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu olarak vita 850, kasa olarak https://amzn.eu/d/3aMqpe3
Gerisi iyi gibi.
Neden vita? Ampere çok daha önde

Psu olarak vita 850, kasa olarak https://amzn.eu/d/3aMqpe3
Gerisi iyi gibi.
Ayrıca kasa da küçücük. Kötü öneriler olmuş

Keşke sormadan sipariş etmeseydiniz...

@Jill Valentine vitanın daha iyi olduğu tek bir nokta gösterir misin? Aynı şekilde corsair kasanın minnacık olduğunu anlamak içinde model adını yazıp dimensions diye aratırsan görebilirsin. Saçma sapan araştırma yapmadan hahaha atmak yerine araştırmanı öneririm

@Gamerzone mis gibi tercihler olmuş kardeşim hayırlı olsun

Keşke sormadan sipariş etmeseydiniz...
Aynen kanka gold sertifikalı güç kaynağı plat sertifikalıdan daha iyi keşke almasaydın 🥸

Dediklerinin hiçbir dayanağı yok sadece dogma bilgiler anlatıyorsun

Dengeli bileşenler seçtiğimi düşündüğüm için sipariş verdim ve eksik veya gözden kaçan yerler olabileceğini düşündüğüm için de sizlere soruyorum
Yazdığın Ram, ssd, işlemci soğutucu, psu hepsini anlık olarak sistemimde kullanıyorum kafamda da diğer aldığın parçalara yükseltmek var hedefimdeki sistemi almışsın yani hayırlı olsun mis gibi sistem kardeşim

gainward 5070ti phoenix bende var. ben aldigimdan beri anlamsiz bir darbogaz sorunu ile cebellesiyorum ancak sistemimde eski parcalar olmasi sebebi ile geldi bunlar basima buyuk ihtimalle. sizin boyle bir sorunla karsilasacaginizi dusunmuyorum. parcalar gayet guzel ve uyumlu olmus. sorunsuz bir sekilde kurulumunu yapar ve sorunsuz sekilde yillarca kullanirsiniz insallah.

gainward 5070ti phoenix bende var. ben aldigimdan beri anlamsiz bir darbogaz sorunu ile cebellesiyorum ancak sistemimde eski parcalar olmasi sebebi ile geldi bunlar basima buyuk ihtimalle. sizin boyle bir sorunla karsilasacaginizi dusunmuyorum. parcalar gayet guzel ve uyumlu olmus. sorunsuz bir sekilde kurulumunu yapar ve sorunsuz sekilde yillarca kullanirsiniz insallah.
Yardımcı olabilir miyim belki bir ihtimal, parçalar nedir

Teşekkür ediyorum ilk defa bir sistem topluyorum ve ilk defa kurulumunu yapacağım Pazartesi/ Salı gibi tüm parçalar elimde olur büyük ihtimalle, darboğaz veya herhangi bir sorun ile karşılaşırsam sizlere bildiririm

Geri