🔥İndirim PHANTEKS P360A 2.085 TL

Süpermiş valla bedava bu paraya devasa kasaymis 4x 140mm fan mevcut bi de
Valla çok iyiymiş
Tabi ki ihtiyacı olan arkadaşlar kaçırması alana şimdiden hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fan ihtiyacım yok da tamamen keyfi, şuan ki kasam da 4x SP120 RGB ELITE var.
Dostum inan bana değmez ama bunun dışında alıcaksan önerim kendi kasanda ki fanları buna takabilirsin toplam 10 fan destekliyor hem görsel hemde ferahlık açısından bunu yapabilirsin keyfi harcanacak paranın sorgusu olmaz tamamen senin keyfine kalmış

Dostum inan bana değmez ama bunun dışında alıcaksan önerim kendi kasanda ki fanları buna takabilirsin toplam 10 fan destekliyor hem görsel hemde ferahlık açısından bunu yapabilirsin keyfi harcanacak paranın sorgusu olmaz tamamen senin keyfine kalmış
Eğer değim şekilde yaparsan bence değer

Son düzenleme:

Eğer değim şekilde yaparsan bence değer
https://www.qp.com.tr/delta-gps-750fb-750w-80-platinum-guc-kaynagi bu güç kaynağı için yorumun nedir? 3 bin TL de rakibi var mı ? Kasa ile uyumu vs

Kasanın üst kısmı 420mm sıvı soğutma ya da 360 mm sıvı soğutmayı destekliyor mu acaba?
360 destekliyor

Bence kaçırmayın bu fiyata .
Siyahının inmesini bekleyeceğim :)

https://www.qp.com.tr/delta-gps-750fb-750w-80-platinum-guc-kaynagi bu güç kaynağı için yorumun nedir? 3 bin TL de rakibi var mı ? Kasa ile uyumu vs
Baya güzel psu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,552
Üyeler
183,853
Son üye
akrml
Geri