matematikle aram kötü. msü kazanma şansım nedir?msü hakkında sorularınız varsa cevaplarım) bekliyorum
MSÜde ki bütün bölümlere puanım yetiyor sence yksye çalışıp itü, ytü gibi üniversitelerde mühendis mi olmak daha mantıklı yoksa MSÜde ki mühendislikler mi daha mantıklıkazanma şansın var mesela kara harp sözel ve eşit ağırlıktan da alıyor ayrıca astsubaylıkların taban puanı 260-270 oluyor çalışırsan rahat girersin
kac sıralama yaptıgına ve gelecekten beklentine göre değişirMSÜde ki bütün bölümlere puanım yetiyor sence yksye çalışıp itü, ytü gibi üniversitelerde mühendis mi olmak daha mantıklı yoksa MSÜde ki mühendislikler mi daha mantıklı
2 numaralı miyop sıkıntı çıkartıyor mu? Internette kesin bir bilgi yok bunun hakkında.msü hakkında sorularınız varsa cevaplarım) bekliyorum
sağol cevabın için.kazanma şansın var mesela kara harp sözel ve eşit ağırlıktan da alıyor ayrıca astsubaylıkların taban puanı 260-270 oluyor çalışırsan rahat girersin
burda önemli olan senin ne istediğin asker olmak hayallerinde var mı? rahatına düşkün müsün ? gibi sorular hayalinde asker olmak yoksa iyi bi sıralama yapıp sivil üniversiteye git benceMSÜde ki bütün bölümlere puanım yetiyor sence yksye çalışıp itü, ytü gibi üniversitelerde mühendis mi olmak daha mantıklı yoksa MSÜde ki mühendislikler mi daha mantıklı
ingilizcen iyiyse hazırlık okumazsın yani totelde 4 yıl okursunsağol cevabın için.
lisede hazırlık sınıfı okudum. ingilizcem b1-b2 fakat b1 e daha yakın diyelim. msü kazanmam durumunda işime yarar mı? askerlikte avantajı olur mu? (kara harp istiyorum)
dış alımı bilmiyorum ama benim düşüncem kesin bakarlar gözün bozuksa çizdirebilirsin ( bazen anlıyolar geçirmiyolar ama harp okulundaki öğrencilerin çoğu gözünü çizdirip gelenlerden zaten )dış alımdan girerken gene göze bakıyorlar mı
yok başkan bizim okulda dış alımdan girecem diyen var da aklıma geldi sordumburda önemli olan senin ne istediğin asker olmak hayallerinde var mı? rahatına düşkün müsün ? gibi sorular hayalinde asker olmak yoksa iyi bi sıralama yapıp sivil üniversiteye git bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ingilizcen iyiyse hazırlık okumazsın yani totelde 4 yıl okursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dış alımı bilmiyorum ama benim düşüncem kesin bakarlar gözün bozuksa çizdirebilirsin ( bazen anlıyolar geçirmiyolar ama harp okulundaki öğrencilerin çoğu gözünü çizdirip gelenlerden zaten )