TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Vallaha hocam konu hakkında bir bilginiz varmıdır, aklımdan geçen şey acaba gümrükden geçerken açıp bakıyolarmı ama öyle olsa adabıyla açıp bakarlar diye düşünüyorum kargo sırasında da oluşacabilecek bir hasar değil gibi
kargoda oluyordur yüksek ihtimalle üstlerine basıp geçiyorlar paketlerin

Vallaha hocam konu hakkında bir bilginiz varmıdır, aklımdan geçen şey acaba gümrükden geçerken açıp bakıyolarmı ama öyle olsa adabıyla açıp bakarlar diye düşünüyorum kargo sırasında da oluşacabilecek bir hasar değil gibi
ben gümrükte yapıldığını düşünüyorum ama tabi bilemiyorum.

Bendeki öyle bi yırtılmış ki, sanki bunları satmak için alıyolarsa satamasınlar der gibi yırtmışlar. Çünkü dışta hasar yok içindeki kartonu yırtmış kutuyu da kapatmamış açık duruyodu :D

Ben 25 kasımda sunu almistim genel anlamda yoloparkın ürünleri güzel , fotoğraflı ve güzel olduğunu söylüyor alan kisiler
Bunun linkini atamıyorum kaldırılmış ama kutusu falan on numara ürun sıfır hasar ve eksikle geldi bütün parçaları hareket edebiliyor şekilden şekle sokabiliyorum tek eksiği araca dönüşemiyor ama oda olmasada olur benim için şuan kasanın içinde duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arac olarak sunu almıstım buda ıyı burago urunlerı kalıtelı

Ekler

• 20250412_222819.jpg
    20250412_222819.jpg
    1.2 MB · Hit: 32
  • Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Bendeki öyle bi yırtılmış ki, sanki bunları satmak için alıyolarsa satamasınlar der gibi yırtmışlar. Çünkü dışta hasar yok içindeki kartonu yırtmış kutuyu da kapatmamış açık duruyodu :D
evet sizde dediğiniz gibi bana gelenlerde bantlı tarafı değil diğer tarafı yırtıp içine bakmak için yapılmış gibi.

Şemsiyeli olanın şemsiyesi durması gerektiği gibi durmuyor bir tek o sorunu var onun. Hepsi kız karakter olmasının nedenini sormayın :kekw:

Bu da sadece bir köşedeki rafım. Çinden aldıklarımla japonyadan aldıklarım hepsi karışık. Figür haremi kuruyorum gelen gelsin :widepeepo:
aralarındaki en kalitesi beyazlı olan mı , set olarak güzel olmuş
Dün bana bu geldi. Rengi hariç kalitesi güzel.
Alıntıyı görüntüle
foto atar mısınız :D

Ben 25 kasımda sunu almistim genel anlamda yoloparkın ürünleri güzel , fotoğraflı ve güzel olduğunu söylüyor alan kisiler
Bunun linkini atamıyorum kaldırılmış ama kutusu falan on numara ürun sıfır hasar ve eksikle geldi bütün parçaları hareket edebiliyor şekilden şekle sokabiliyorum tek eksiği araca dönüşemiyor ama oda olmasada olur benim için şuan kasanın içinde duruyor

arac olarak sunu almıstım buda ıyı burago urunlerı kalıtelı

çok güzel duruyor satışta olsa alırdım

aralarındaki en kalitesi beyazlı olan mı , set olarak güzel olmuş

foto atar mısınız :D
hepsi birbirinden kaliteli bir tane örnek atayım kalitesizle arasındaki farkı sen değerlendir :D

hepsi birbirinden kaliteli bir tane örnek atayım kalitesizle arasındaki farkı sen değerlendir :D
birebir aynı ürün videodaki ile

şu satıcıda baska ürünler yokmu satıcı lınkını atabılırmısın sana zahmet

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Geri