Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Matematik öğren de gel bence 😁
IMG_5873.jpeg

Sana güzel bir lafım olurdu da forum müsait değil. Hiçbir şey bilmeden sistem önerme konusu açmışsın, senden öneri alanlara üzüldüm doğrusu. 5080 toplayacağım diyen adama minnacık kasa öneriyorsun

Bütçem biraz zorlu çıkabileceğim max rakam 35-40 F/P Ful gaming
Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa + Güç Kaynağı

Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
Minimum 60k max 80k bütçe
80k nın üstüne ufak tefek çıkabilirim
Bu bütçe de sağlam bir bilgisayar toplamak istiyorum bilgisayarda yapacağım işlemler genellikle oyun fakat günlük kullanım ve adobe programlarını yoğunlukla olmasada kullanicam
Amd ve intel Olarak Arada Kaldım Fakat Şuan Sebepsiz Şekilde Intel ağırlıkta
Sizlerin Tavisyelerini Bekliyorum

Minimum 60k max 80k bütçe
80k nın üstüne ufak tefek çıkabilirim
Bu bütçe de sağlam bir bilgisayar toplamak istiyorum bilgisayarda yapacağım işlemler genellikle oyun fakat günlük kullanım ve adobe programlarını yoğunlukla olmasada kullanicam
Amd ve intel Olarak Arada Kaldım Fakat Şuan Sebepsiz Şekilde Intel ağırlıkta
Sizlerin Tavisyelerini Bekliyorum
İntel alınmaz.

Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa + Psu

İntel alınmaz.

Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa + Psu

Çok Teşekkür ederim amd tarafinda sadece işlemci olarak 78003xd genel olarak düşündüm
78003xd ve 9800X3D arasında hangisi olur sizde fiyat olarak şuan yakınlar birbirine bunlardan hangisini tercih etmeliyim tercih ettiğimiz işlemciye göre tekrar Bi sistem bileşenleri oluşturabilir miyiz rica etsem

Çok Teşekkür ederim amd tarafinda sadece işlemci olarak 78003xd genel olarak düşündüm
78003xd ve 9800X3D arasında hangisi olur sizde fiyat olarak şuan yakınlar birbirine bunlardan hangisini tercih etmeliyim tercih ettiğimiz işlemciye göre tekrar Bi sistem bileşenleri oluşturabilir miyiz rica etsem
9800X3D.

Monitör

Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Bellek

Depolama

Kasa

Güç Kaynağı
Selamlar, peşin fiyatına 6 taksit yaptığı için ürünleri bu siteden almak zorundayım,bir gözden geçirip bu olmamış,şu ürün daha f/p dir derseniz veya hepsi uygun derseniz çok memnun olurum teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz karışık olduayrı bir mesaj olarak yazayım,kasayla birlikte 78 bin tl yi buluyor,maalesef 9070xt çok bulunmuyor,muadil ekran kartı öneriside alabilirim,Selamlar, peşin fiyatına 6 taksit yaptığı için ürünleri bu siteden almak zorundayım,bir gözden geçirip bu olmamış,şu ürün daha f/p dir derseniz veya hepsi uygun derseniz çok memnun olurum teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam iyi akşamlar. 2k gaming için sistem dizmek istiyorum genelde Steam Pubg oynuyorum. Bütçe 30-40k önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Konunuz Hayırlı Olsun umarım birçok kişiye yardımınız dokunur.
Hocam iyi akşamlar. 2k gaming için sistem dizmek istiyorum genelde Steam Pubg oynuyorum. Bütçe 30-40k önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Anakart

Ram

SSD

Kasa + Güç Kaynağı

Merhaba,benim mesaj arada kaynadı galiba,bir fikir verirseniz çok memnun olacağım,keşke firmalar peşin fiyatına 3-4 taksitle iyi sistemler çıkarsada bu parça uyumlu olurmu stresinden kurtulsak ama olmuyor maalesef..

20 25 arası işlemci ve ram bazlı çalışan programları kullanıyorum. iş için alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,498
Üyeler
187,520
Son üye
BS BİLİŞİM GORGONX
Geri