🔥İndirim POCO F4 6 GB 128 GB 11999TL * 45TL Kargo

Benim poco x7 pro 45-50 dkde ediyor 90w ile o yüzden sormuştum. Aynı şekilde m31s 15w ile 2 saatte olurken 25w ile 1 saat 40-45 dk de oluyor 6000 mah ama
m21 15w ile 90-100dkda oluyor

suya dayanıklılık
Suya sokulmadığı, tozun içinde gezmediği sürece sorun olmayacaktır. Sertifika olması iyidir ancak olmaması kötü değildir.
Bir tarafta fazla fark etmeyecek pil ömrüyle 1 saat şarj süresi, bir tarafta yine fazla fark etmeyecek pil süresiyle ortalama 35 dakika şarj süresi yer alıyor. Şarj hızı, pil süresine göre daha ağır basıyor.
hafıza kartı desteği
256 GB olsaydı daha iyi olur, Camon 20s Pro 5G bu konuda iyi, kart desteği olması daha da iyi. Hafıza gerekliyse burada öne çıktığı doğru.
ön kamera portrede daha önde
Biri kötü olsun, biri de kötünün iyisi, ön kamera konusunda fark etmeyecektir fazla.
Detaylar önemli. Yazıldığı gibi, bazı nedenler birini, bazı nedenler birini öne atar, tek bir seçenek iyi değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim poco x7 pro 45-50 dkde ediyor 90w ile o yüzden sormuştum. Aynı şekilde m31s 15w ile 2 saatte olurken 25w ile 1 saat 40-45 dk de oluyor 6000 mah ama
5000 mAh değil de 4500 mAh olduğundan bu da süreye katkı sağlayacaktır.

12k lık telefonda
100k lık performans beklemenin mantığı nedir?

Arkadaşında dediği gibi Samsung 'tan herhangi bir A serisi telefona verilecek paranın yerine düşünülebilir.

Giriş seviyesinde de oyun için kullabilir.

Baba-Anne içinse yeterli hatta fazla bile denilebilir.
pubgde gfx tool ile 90fps oynatıyor

Samsung'lar %20-%100 şeklinde ortalama 1 saatte şarj ediyor, 5-10 dakika oynar en fazla.
Bunlar 40 DK civarı fullüyor. Samsung serisinde batarya kapasiteleri bi tık daha düşük :D

67w 1 saatte sarj eder mi?
yarım saat 40 dk da olur

Alıntıyı görüntüle
Snapdragon 870 SoC, ana kamerada OIS'li 4k 60 FPS video seçeneği, 67 W hızlı şarj.
kullanhıyorum 1 yılı gecti fp muq oyun icin bu fiyata daha iyisi yok kamerada cok iyi

yarım saat 40 dk da olur

kullanhıyorum 1 yılı gecti fp muq oyun icin bu fiyata daha iyisi yok kamerada cok iyi
RAM'in 6 GB olması sorun mu?
Arayüz performansı nasıl? Çok reklam çıkıyor mu?
4k 60 FPS video süs diye mi var yoksa gerçekten de akıcı ve kaliteli çekim sağlıyor mu?
Isınma konusunda ne denli performansı var? Kullanımda rahatsız ediyor mu?
Pil performansı konusunda nasıl? 4500 mAh olması fazla fark etmiyordur sanırım.

RAM'in 6 GB olması sorun mu?
Arayüz performansı nasıl? Çok reklam çıkıyor mu?
4k 60 FPS video süs diye mi var yoksa gerçekten de akıcı ve kaliteli çekim sağlıyor mu?
Isınma konusunda ne denli performansı var? Kullanımda rahatsız ediyor mu?
Pil performansı konusunda nasıl? 4500 mAh olması fazla fark etmiyordur sanırım.
şarji gayet yeterli ve şarji uzun sure rahat gidiyor ve hizli doluyor
ram gayet bana yeterli genelde alanım bos oldugu zamanlarda sanal ram ekliyorum rahatsiz etmiyor 128gb gunumuzde cok fazla yeterli degil ama cok asırı oyun indirmedigin surece rahat
malesef ısınma sorunu olmiyan bir cihaz yok ama xiaomi redmi veya note serisindeki kadar ısındıgını gormedim orta derecede diyebilirim
arayuzu hyperos oldugu icin gayet guzel akıcı 120hz ile tadından yenmez hic ana ekranda reklam cıktıgınıda gormedim
eklemeliyim telefonun yapay zeka destekli fotograf cekme ayrıntısı mukemmel birsey her renk cok daha iyi ve canlı geliyor
bu fiyatalara inmesine cok sasirdim aldıgım fiyatlara kadar inmis 1.5 yıl once alınır derim baska sorun varsa sorabilirsin
4k 60fps kamerasıda gayet guzel video cekiyor

Ya cihaz her şeyi ile iyi. Ama MIUI 14 son sürümü ve berbat.

haydaaa tam kafama koymuştum sd card desteği yok ilerde çok sıkıntı olur 128 az gelebilir

ben honor alacam ihtiyar chipset haric honor daha iyi ekran ve pil yüzünden , 4 yıldır poco x3 kullanıyorum batarya gitmiyor artık onun dışında sorun cıkarmadı memnunum aslında
Bi' 4k, olmadı bi' 4k daha verince S24 FE alınabiliyor. Mesela hiçbir anlamı kalmadı bu Honor modelinin.

Geri