Boksa başlamak için uygunmuyum

K1dot

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
arkadaşlar herkese merhaba boks yapmayı düşünüyorum normalde muaythai yapıcaktım fakat tekme benlik değil yakın olmak istiyorum rakibime kilom 50-55 boyum 1.78-1.82 arası gibi bir şey yaşım 16 sizce başlamak için geçmidir yardımcı olursanız sevinirim

Cicibebe veya sevdiğin bir biskuvi üstüne yulafta eklersen daha fazla alırsın kilo
bu tarifi gece uygularsam daha fazla etki gösterir mi yani şöyle yapsam
sabah kahvaltısından sonra
öğle yemeğinden sonra
akşam yemeğinden yani uyumadan 15 dakika veya 30 dakika önce

bu tarifi gece uygularsam daha fazla etki gösterir mi yani şöyle yapsam
sabah kahvaltısından sonra
öğle yemeğinden sonra
akşam yemeğinden yani uyumadan 15 dakika veya 30 dakika önce
Hocam bir kaba 20 tane cicibebe koy 300 ml süt ekle ez üzerine istediğini katabilirsin ne zaman yediğin farketmez.

174 boy 53 kiloda normalden fazla gücüm vardı. o yüzden baya iyiydi benim için. o siklette gücün varsa yıkarsın ortalığı ama senin boy fazla biraz o yüzden sıkıntı olabilir en az 60 olsan iyi olur düşük siklette kalmak istiyoruan bile

174 boy 53 kiloda normalden fazla gücüm vardı. o yüzden baya iyiydi benim için. o siklette gücün varsa yıkarsın ortalığı ama senin boy fazla biraz o yüzden sıkıntı olabilir en az 60 olsan iyi olur düşük siklette kalmak istiyoruan bile
hocam düşük sıkletten ziyade bir kutlem olması boyum uzun olduğu için sıkıntı oluyor o yüzden 65lerde olmak istiyorum

hocam düşük sıkletten ziyade bir kutlem olması boyum uzun olduğu için sıkıntı oluyor o yüzden 65lerde olmak istiyorum
amacın boksta ilerlemek ise düşük sikletten başlaman daha iyi o yüzden demiştim

Tipe göre spor seçimi. Bu da yeni moda olmalı. Basketbola ne dersin? Tam tipine uygun. Kendine cicibebe ile işkence yapmana da gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,385
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri