renkleri falan nasıl hocam sadece ayak yapısını beğenmedim çok2 ay olmadı alalı baya yüksek indirimle 8kya almıştım güncel fiyatı 12kydı şu anda da indirimde konusu açılmıştı memnunum
VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 27'' 1Ms 240Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 27'' 1Ms 240Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Benim hoşuma gidiyor evet ayak yapısı kötü pivot özelliği yok ama ben monitör standı ile kullanıyorum bu şekilde de gayet işimi görüyorrenkleri falan nasıl hocam sadece ayak yapısını beğenmedim çok
Pivot olsaymış daha iyiymiş ama hz değeri çok hoşuma gittiBenim hoşuma gidiyor evet ayak yapısı kötü pivot özelliği yok ama ben monitör standı ile kullanıyorum bu şekilde de gayet işimi görüyor
Monitör standları 1.5k filan bende 2 monitör var 2800tl ikili stand baya hoş duruyor açıkçasıPivot olsaymış daha iyiymiş ama hz değeri çok hoşuma gitti
Bir çok monitör kalibrasyon yapıldıktan sonra düzelir, mağazalarda kalibrasyon yapıldığını sanmıyorum.Monitör alacaksanız bence renk kaliteisni öğrenmek için mağazadan kendi gözünüzle görüp alın.asus vg27aq1a kullaniyorum memnunum.