Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom uygun fiyatlı tarifeler için son 2 gün

Ya 204 tllik paketi aldım sms kısmında 500 tl yerine 360 tl ödemeyi onaylıyormusunuz diye mesaj geldi anlamadım
Normal fiyatı 360 lira bana da geldi o SMS ben de şaşırdım sonradan 150 lira indirim eklenerek faturanız 204₺ olmuştur diye mesaj geliyor

Beyler kyk için sizce en iyi paket 366tl likmı sizce?

Ben bugün 204₺ olan tarifeye geçtim. 2 gün kadar bir süresi kaldı kampanyanın. Değerlendirmek isteyenler kaçırmasın. Şubeye giderek 15 dakikada halledebilirsiniz.

Kampanya sadece faturasızdan faturalıya geçecek olanlar, yeni hat alacak olanlar ve numara taşımayla gelecek olanlar için geçerli.

Alıntıyı görüntüle
Geçiş yapmıyorum bimcellden zaten Türk Telekom numarası diyor

tt den bimcelle geçip tekrar tt ye geçilebiliyor mu ? 15 gun taahhutum kaldı öyle yapmayı düşünüyorum.
Aynısını 4 gün kala yaptım 320 olan fatura 756 TL geldi, THH'ye şikayet ettim cevap bekliyorum. Şuan BİMCell'deyim, TurkTelekom'a bağlı olduğu için "Bu numara zaten TT müşterisi" gibi bir mesaj çıkıyo

Beyler kyk için sizce en iyi paket 366tl likmı sizce?
Kesinlikle öyledir. 40GB sosyal medya harici olduğu için anca yeterli oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni numara alanlar mümkünse e ticaret sitelerinde numara değiştirmesin. Numara üstüne yeni hesap oluştursun. İlk alışveriş kampanyası ile hattın ücretini çıkarmış olursunuz

Hocam size zahmet 2k ve 4k yı da denermisiniz?
2160P de 4X şeklinde 5DK boyunca video izledim. (Tak çalıştır. Başta veri gitmedi ama videoyu durdurup uygulamaya gittiğimde telefonun 1GB veri kullanıldı bildirimi ile eş değer internetten yedi.)

2160P de 4X şeklinde 5DK boyunca video izledim. (Tak çalıştır. Başta veri gitmedi ama videoyu durdurup uygulamaya gittiğimde telefonun 1GB veri kullanıldı bildirimi ile eş değer internetten yedi.)
Neyse 1080p ile idare edicez artık. Çok teşekkürler hocam.

Geri