Yardım Telefon şarjı 1 dakika bile dolmadan %40 oldu?

Dusmax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,027
Arkadaşlar telefon şarjı %1di şarja taktım su içip geldim %40 olmuş telefonu yeniden başlattım %16 olarak başladı ve şimdide ortalama 20 saniyede %1 şarj dolduruyor.Neden böyle oluyor?

Ya batarya gitti ya da yazılımsal bir hata oldu.
hocam batarya gitmiş olsa şarjdan çıkarınca da aynı hızda azalma veya çok hızlı azalma ile kapanma gibi bir osrun olmaz mı?

hocam batarya gitmiş olsa şarjdan çıkarınca da aynı hızda azalma veya çok hızlı azalma ile kapanma gibi bir osrun olmaz mı?
Bilemiyorum, olabilir. Telefonu %100 oluncaya kadar beklet. Bende de bir kaç ay önce yazılımsal bir problem olmuştu, şarjım 2 saatte falan bitmeye başlamıştı ama sonra eski haline döndü.

Bilemiyorum, olabilir. Telefonu %100 oluncaya kadar beklet. Bende de bir kaç ay önce yazılımsal bir problem olmuştu, şarjım 2 saatte falan bitmeye başlamıştı ama sonra eski haline döndü.
Cihaz samsung muydu

Arkadaşlar telefon şarjı %1di şarja taktım su içip geldim %40 olmuş telefonu yeniden başlattım %16 olarak başladı ve şimdide ortalama 20 saniyede %1 şarj dolduruyor.Neden böyle oluyor?
Yakın zamanda pil değişimi yaptınız mı ?

Benim telefonda uzun bi süre %100'de takılıyor bir anda 40-50'ye düşüp sürpriz yapıyor. Batarya kaç yıllık?

kullanmadığım redmi note 8 pro vardı tüm gün şarja bıraktım yaklaşık 12-14 saattir şarjdaydı ve telefonu açtığımda şarjım %20 idi. Şarjdan çıkarmama rağmen sarj oluyor gösteriyordu benzer bir yazılımsal durum olabilir. Ayrıca eski android cihazımda üç harfli marketten aldığım ucuz dandik şarj aletini kullanıyordum. Seninki kadar olmasada telefonu 10 dakikada fullüyordu ve pili çok hızlı bitiyordu. Kaliteli şarj aleti alınca sorun düzeldi. Belki sorun kabloda da olabilir. Ömrü bitmeye yakın kabloda da benzer sorunlar yaşadım.

şarj soketi yüksel ihtimalle.

Cihaz 2 yıllık batarya değişimi olmadı S23
Hocam orijinal şarj aleti mi kullanıyorsunuz ?
Şimdi bir kaç olası durum var ;
1- Pil kalibrasyonu bozulmuş olabilir
2- Yazılımsal bir hata olabilir
3- Pil sağlığı bozuk olabilir
4- Aşırı ısınma durumunda cihazların pil göstergesi hızla düşebiliyor.

Yaklaşık %10 dolum süresini hesapladım 30 saniye de %1 doluyor.Telefonun normalde 0-100 dolum süresi 68 dakika civarı sürüyor.Şuan normal mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,008
Üyeler
190,843
Son üye
AvukatBeyy
Geri