Mod Art all ın one pc incelemesi

Her sistem toplayan bilgisayar ustası değildir. Usta madalyonu kazanmak öyle kolay değil :)
Bir zamanlar bilgisayar kasalarını modifiye yapanlar, hatta kasayı tümden kendileri yapanlar bile vardı. Özledim o eski günleri

Bide ben şov yapmıyım şimdi:cool:🤣

mod işinde var bu arkadaş

i5 4440 + 1050 + 12 GB RAM + 256 SSD yetiyor bana
İ3 4130 işlemciyle Msi Lightning Gtx 680 kullanıyordum bende siyah kasayı komple sattım.

Şimdi i7 4790 + Gtx 1060 kullanıyordum da ekran kartımı sattım gözüm yukarılara dikilmiş.
Yapıcam bi delilik Bu işlemciye çakıcam ya Rtx 3070 yada 4070
Darboğaz olursada olsun zaten fullHd ye 75fps kiliti açıp oynarım her zaman

Şu modifiye ettiğin bilgisayar kasasını yaklaşık 20 sene önce kullanıyorduk.Mercedes farı gibi altta ışıkları vardı.Çook eski bir kasa.Nereden buldun onu ya :D

Adam turbox pc tanıtıp bide övüyo la. Zaten son zamanlarda tanıttığı bilgisayarları manipüle etmeye çalışarak tanıtıyo. Yok şöyle iyi yok böyle iyi, üst düzey parçalar kullandık basite kaçmadık şunu yaptık bunu yaptık. Bakıyosun alakası yok. Fiyatını performansını geçtim neyse onu söyle işte adam akıllı ama yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bilgisayara bakıyosun 14700 ile göz boyama sadece. o kadar kalitesiz duruyor ki...

Adam turbox pc tanıtıp bide övüyo la. Zaten son zamanlarda tanıttığı bilgisayarları manipüle etmeye çalışarak tanıtıyo.
İşlemci soğutucusu videolarından sonra artık pek dikkate almıyorum levoyu .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri