Egitimgorevlisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 401
Rtx 4060ti 16gb ekran kartım var pubg oynuyorum alsam mı kararsız kaldım baya uygun
fiziki kart çıkarmaya gerek var mı 400tl iade içinParolapara kullanarak ek 400tl daha iade alabilrisiniz. Arkadaşıma bir adet aldık. 5900tlye gelmiş oldu teşekkürler.
2K uygun fiyat valla beklemek bence hata olur. Arkadaşıma 5600 liraya FHD MSI modeli almıştık. Şimdi kafasını duvarlara vuruyorRtx 4060ti 16gb ekran kartım var pubg oynuyorum alsam mı kararsız kaldım baya uygun
Doğrudur2K uygun fiyat valla beklemek bence hata olur. Arkadaşıma 5600 liraya FHD MSI modeli almıştık. Şimdi kafasını duvarlara vuruyor![]()
Gerçekten bedavaParolapara kullanarak ek 400tl daha iade alabilrisiniz. Arkadaşıma bir adet aldık. 5900tlye gelmiş oldu teşekkürler.
Revize edilen hali G2725D olarak satışa sunuldu diye biliyorum.Panel revize olayı vs var ama bu fiyata alıp geçilir
Siparis verdim bakalim geleceğe yatirim olsun eskisini satarım eskisi dedigimde fhd sıfır bildiğin2K uygun fiyat valla beklemek bence hata olur. Arkadaşıma 5600 liraya FHD MSI modeli almıştık. Şimdi kafasını duvarlara vuruyor![]()
Sendeki gayet iyi zaten. Gerek yok.Asus vg27aqz var elimde. Hangisi daha iyidir. Alıp köşeye atılır mı?
spama düşüyor orayı kontrol et.Uygulamayı indirdim ama iyzico SMS göndermiyor benzer sorunu yaşayan var mı ?
SMS gelmiyor hocam mail değil...spama düşüyor orayı kontrol et.
SMS de spama düşüyor...SMS gelmiyor hocam mail değil...