Çözüldü✓ Arc B580 Hikayeli Oyunlar İçin alınır mı..?

O zaman 4060 öneriniz var mı.. Tabi Tİ modeller uçuk fiyatta olduğunu gördüm o kadar çıkamam.. Son olarak elimde ki 5600x ile darboğaz yapmaz umarım..
acelen yoksa mayısa kadar bekle rtx5060 çıkacak lansman fiyatindan 1 tane kaparsın
aynı şekilde amd rx9060 da çıkıyor ama xt olan mı düz olan mı emin değilim
bu kartlar performans olarak en az %15-20 daha iyi kartlar olur fiyat olarakta 15k geçeceğini sanmam

acelen yoksa mayısa kadar bekle rtx5060 çıkacak lansman fiyatindan 1 tane kaparsın
bu kartlar performans olarak en az %15-20 daha iyi kartlar olur fiyat olarakta 15k geçeceğini sanmam
Rtx 5060 ı 16-17 k arasında bekliyorum 9060 belki 15.5 çıkabilir

Eğer dediğiniz gibi 5060 modeli 16k civarı bile olsa alınır .. Zaten mayısa bir şey kalmadı bir yandan aslında DDR5 topluyorum sadece şuanlık için almak istedim eğer dediğiniz gibi fiyat konusu bu durumda olursa direk DDR5 geçiş yaparım

rtx5060ti 8gb 18.2k civarı çıktı lansman fiyatinda
rtx5060 da satış fiyat önerilen 299dolar olacak
yani 12k ediyor çıkabilir :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer dediğiniz gibi 5060 modeli 16k civarı bile olsa alınır .. Zaten mayısa bir şey kalmadı bir yandan aslında DDR5 topluyorum sadece şuanlık için almak istedim eğer dediğiniz gibi fiyat konusu bu durumda olursa direk DDR5 geçiş yaparım
5060ti gibi 5060 da lansmandan çıkarsa 12k civarında çıkar bende 1tane alırım böyle olursa

rtx5060ti 8gb 18.2k civarı çıktı lansman fiyatinda
rtx5060 da satış fiyat önerilen 299dolar olacak
yani 12k ediyor çıkabilir :)
TR fırsatçıların hesabını da düşünürsek 5060 - 16-17k :/

Uzun zamandır bu ekran kartını gözlüyorum genel fiyat 11k -12k arası değişiyor daha da f/p olarak düşeceğini sanmıyorum..

Genel fps oyuncusu değilim hikaye oyunları oynuyorum bu yüzden hala daha optimize sorunları olsa da işimi görür mü..? Benim pek fps umrumda olan biri değil takılma olmasın bana yeterli..

Son olarak şuan gtx 1660 var imzam da yazıyor.. Bu ekran kartından illaki üstün performans verir değil mi..? Ekstra olarak R3 3100 darboğaz yapar mı yoksa elimde R5 5600x var onu takıp kullanmam daha mı mantıklı olur..?
İtopyada bi ara 10.832 ye düşmüştü zamanında alamadık

TR fırsatçıların hesabını da düşünürsek 5060 - 16-17k :/
yok hocam her pc satış sitelerinde elinde bi kaç stok lansman fiyatinda veriyor zamanla yarışan, siteler f5 atanlar alıyor yani
(itopya,gaming,gen,jinerji,gamegaraj falan gördüklerim) vatanpc veriyor mu bilmiyorum

yok hocam her pc satış sitelerinde elinde bi kaç stok lansman fiyatinda veriyor zamanla yarışan, siteler f5 atanlar alıyor yani
(itopya,gaming,gen,jinerji,gamegaraj falan gördüklerim) vatanpc veriyor mu bilmiyorum
Hızlı olmak lazım.. Tabi o kadar kişi arasında şansa bala denk gelirsek.. Hangi sitenin vereceği önceden belirtilmiyor değil mi..?

Hızlı olmak lazım.. Tabi o kadar kişi arasında şansa bala denk gelirsek.. Hangi sitenin vereceği önceden belirtilmiyor değil mi..?
dediğim siteler de %100 veriyor örnek vatanpc, pckolik, gencergaming, inventus, qp , garajonline(gamegaraj yan sitesi ama orada satışta olur mu bilmem)
bunlarda da satış oluyorsa şans arttar
örnek 5060ti 8gb tavsiye edilen satış fiyatin 800tl üstünde örnek;

dediğim siteler de %100 veriyor örnek vatanpc, gencergaming, inventus, qp , garajonline(gamegaraj yan sitesi ama orada satışta olur mu bilmem)
bunlarda da satış oluyorsa şans arttar
örnek 5060ti 8gb tavsiye edilen satış fiyatin 800tl üstünde örnek;
Anladım hocam .. Sorularımı cevapladığınız için teşekkür ederim .. Takipte kalacağım zaten mayısa bir şey kalmadı .. İyi forumlar İyi sosyaller dilerim. 🙏🙏👍 Konu Çözüldü.. :)

Geri