Yardım Ölü Pixel Nasıl Geçer?

Düzelmez ,sen dua et artmasın

artma işi sıfır monitörün kutudan ölü pikselle çıkması ihtimaliyle aynı, hastalık gibi bulaşıcı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fabrikadan kusurlu çıkmadıysa tabi

artma işi sıfır monitörün kutudan ölü pikselle çıkması ihtimaliyle aynı, hastalık gibi bulaşıcı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fabrikadan kusurlu çıkmadıysa tabi
biraz öyle evet ,telefon ekranları kırılınca büyümesi gibi ,şans işi
3 4 yıllık monitör hocam daha dün farkettim ölü pixeli inş artmaz bazıları yumuşak bezle o kısmı hafif bastırıp ovalayınca geçtiğini söylemiş deniyim diyorum sizce zararı olurmu bastırmanın

hocam çoğu rengi veriyor yeşil ve beyaz ekranda kırmızı oluyor denilenlere görede sıkışmış pixel oluyor galiba ben o şekilde düşünüyorum
ölü piksel siyah olur, görüntü verrmez

daha yeni farkettim monitörde ölü pixel çıkmış çok minik gözükmüyor ben bile zor gördüm ölü pixel testlerinde sarı yeşil bbeyaz renklerinde çok belli diğerlerinde belli olmuyor çok nasıl çözerim bunu bazıları çözüyormuş ölü pixeli
monitör aoc 27g2g4
Ölü pixel geçmiyor hocam. Leke olabilir. Belirgin değil şeffaf ise ölü pixel değil leke vb olabilir. Çok belirgin simsiyah ise ölü pixeldir.
bi kac kez daha deniyim yoksa da dursun sirf oraya dibinden bakmazsam goremiyorum zaten cogu zaman 27 oldugu icin sag ust kosede kaliyor goz odaginda degil garantiside bitti monitorun
ölü pixel gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,215
Üyeler
185,047
Son üye
Pawnn877
Geri