Öncelikle yenilenmiş telefondan uzak dur dostum , illa iphone olacaksa 13 alabilirsin ama biraz eskidi modeli çok ileriye dönük olmaz onun yerine yurtdışı bakabilirsin ya da ikinci el kovalayabilirsin güzel fırsatlar çıkıyor.Arkadaşlar telefonumu yenilemem lazım iphone 13 alıcam sıfırı 35.000 TL ama taksit yok yenilenmişi de aynı fiyat 12 taksit var ama aynı fiyata yenilenmiş almak istemiyorum telefona taksit yaptırmanın bir yolu var mı ?
arkadaş taksitli alma yöntemlerini soruyor hocam telefon önerisi istemiyorÖncelikle yenilenmiş telefondan uzak dur dostum , illa iphone olacaksa 13 alabilirsin ama biraz eskidi modeli çok ileriye dönük olmaz onun yerine yurtdışı bakabilirsin ya da ikinci el kovalayabilirsin güzel fırsatlar çıkıyor.
Android tarafında S24 FE gibi kaliteli telefonlar da var onlardan da alabilirsin.
hocam şu an 11 pro var bende samsunga geçmeyi düşünmüştüm ama fotoğraf kalitesi güzel olsa da insta story kalitesini hiç beğenmedim çamur gibi atıyor o yüzden yine iphone devam dedim bütçemde max 13 için yetiyor.Öncelikle yenilenmiş telefondan uzak dur dostum , illa iphone olacaksa 13 alabilirsin ama biraz eskidi modeli çok ileriye dönük olmaz onun yerine yurtdışı bakabilirsin ya da ikinci el kovalayabilirsin güzel fırsatlar çıkıyor.
Android tarafında S24 FE gibi kaliteli telefonlar da var onlardan da alabilirsin.
Telefon önerisi yapmadım zaten dostum , cevabımın başında yenilenmişten uzak durmasını onun yerine yapabileceği şeyleri ve 13 hakkında görüşümü söyledim.arkadaş taksitli alma yöntemlerini soruyor hocam telefon önerisi istemiyor
Takip bende merak ediyorum
Android tarafında öyle bir sorun var maalesef eğer sizin için önemliyse o zaman yapabilecek bir şey kalmıyor 13 ya da zorlayıp 14 alacaksınız fakat yenilenmişten uzak durun.hocam şu an 11 pro var bende samsunga geçmeyi düşünmüştüm ama fotoğraf kalitesi güzel olsa da insta story kalitesini hiç beğenmedim çamur gibi atıyor o yüzden yine iphone devam dedim bütçemde max 13 için yetiyor.
Yani story yükleme kalite sorunu eskisine göre daha düşürüldü doğru.Iphone almayarakS24 FE var şuan 25,000₺'ye ve karşılaştırırsan hem fotoğraf kalitesi hem video kalitesi hem bütçe hem ekran hem batarya hem güncelleme desteği yani sayamayacağım bir ton alanda Samsung fark atıyor ayrıca dediğin Instagram Story olayı bu cihazda geçerli bile değil bu kadar paran olupta gidip Iphone alırsan yazık edersin parana Amerika'ya gitsen bütün Samsung ve Iphone modelleri birbirleriyle aynı fiyatta bizim ülkemizde Samsung özel fiyatlandırma yaptığı için fiyatlar daha uygun
11e ios 19 güncellemesi geldi sen diyorsun 13 destek kesilecek2 seçenek var, ya sıfır faiz yeni müşteri kredilerinden alacaksın ya da hepsiburada da vade farkı ile hepsiburada limiti kullanarak 3 taksitli alabilirsin. 3 4 bin fark ekliyor. bence makul sayılır. iphone 13 e 2 yıl dolmadan destek kesilebilir bilgin olsun.
A101 var20K üzerine 3 taksit 20K altına 12 taksitli şekilde GSM operatörleri fatura üzerine veriyor. Onun dışında Vatanbilgisayar, Teknosa, Mediamarkt gibi şubeleri olan yerler alışveriş kredisine yönlendiriyor. Hepsiburada vb. sitelerde de aynı şekilde alışveriş kredisi kullandırıyor. Yani ekstra faiz'e girmeden taksitli telefon almanız zor.
şuan destek kesilme sırası 11 de, sonra 13 geliyor zaten. 2 yıl sürmez.11e ios 19 güncellemesi geldi sen diyorsun 13 destek kesilecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A101 var