Neler Yeni

Nasıl telefon alıyorsunuz ?

Cristo20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Arkadaşlar telefonumu yenilemem lazım iphone 13 alıcam sıfırı 35.000 TL ama taksit yok yenilenmişi de aynı fiyat 12 taksit var ama aynı fiyata yenilenmiş almak istemiyorum telefona taksit yaptırmanın bir yolu var mı ?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,127
İsim
Eşref Tek
Arkadaşlar telefonumu yenilemem lazım iphone 13 alıcam sıfırı 35.000 TL ama taksit yok yenilenmişi de aynı fiyat 12 taksit var ama aynı fiyata yenilenmiş almak istemiyorum telefona taksit yaptırmanın bir yolu var mı ?
Öncelikle yenilenmiş telefondan uzak dur dostum , illa iphone olacaksa 13 alabilirsin ama biraz eskidi modeli çok ileriye dönük olmaz onun yerine yurtdışı bakabilirsin ya da ikinci el kovalayabilirsin güzel fırsatlar çıkıyor.
Android tarafında S24 FE gibi kaliteli telefonlar da var onlardan da alabilirsin.

Concevt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Berkay Burak Çifci
yok sadece alışveriş kredisi diye abidik bir şey var bende alacaktım dün hiçbir şekilde taksit yok sıfır telefonlarda 5 bin de olsa 25 de olsa yok alışveriş kredisi çıkarsa anca oda loto gibi benim babam düzenli maaş alıyor çıkmıyor işşiz adama çıkıyor
Yada evkur yön gibi benzer elden taksit yapanlardan alacan onlarda gene dün baktım samsung a36 ya peşin fiyatı 18k 3 ay taksitle alırsan 24k oluyor faiz fazla tek taksit yolu elden satanlar faiz fazla yada turkcell vodafone turk telekomdan faturaya ek alacaksın ama gene aşırı fazla faiz var gene a36 ya baktım peşin 19 faturaya ek 26 ya falan çıkıyordu galiba tam emin değilim ama 20 yi geçiyor kesin

honorr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur C
Öncelikle yenilenmiş telefondan uzak dur dostum , illa iphone olacaksa 13 alabilirsin ama biraz eskidi modeli çok ileriye dönük olmaz onun yerine yurtdışı bakabilirsin ya da ikinci el kovalayabilirsin güzel fırsatlar çıkıyor.
Android tarafında S24 FE gibi kaliteli telefonlar da var onlardan da alabilirsin.
arkadaş taksitli alma yöntemlerini soruyor hocam telefon önerisi istemiyor :)

Takip bende merak ediyorum

Cristo20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şu an 11 pro var bende samsunga geçmeyi düşünmüştüm ama fotoğraf kalitesi güzel olsa da insta story kalitesini hiç beğenmedim çamur gibi atıyor o yüzden yine iphone devam dedim bütçemde max 13 için yetiyor.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,127
İsim
Eşref Tek
arkadaş taksitli alma yöntemlerini soruyor hocam telefon önerisi istemiyor :)

Takip bende merak ediyorum
Telefon önerisi yapmadım zaten dostum , cevabımın başında yenilenmişten uzak durmasını onun yerine yapabileceği şeyleri ve 13 hakkında görüşümü söyledim.
illa yenilenmiş istiyorsa kendi bilir benim üzerime düşen bildiğim konuda arkadaşı uyarmak.

catsped

80+ Bronze
Iphone almayarak :D S24 FE var şuan 25,000₺'ye ve karşılaştırırsan hem fotoğraf kalitesi hem video kalitesi hem bütçe hem ekran hem batarya hem güncelleme desteği yani sayamayacağım bir ton alanda Samsung fark atıyor ayrıca dediğin Instagram Story olayı bu cihazda geçerli bile değil bu kadar paran olupta gidip Iphone alırsan yazık edersin parana Amerika'ya gitsen bütün Samsung ve Iphone modelleri birbirleriyle aynı fiyatta bizim ülkemizde Samsung özel fiyatlandırma yaptığı için fiyatlar daha uygun

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,127
İsim
Eşref Tek
hocam şu an 11 pro var bende samsunga geçmeyi düşünmüştüm ama fotoğraf kalitesi güzel olsa da insta story kalitesini hiç beğenmedim çamur gibi atıyor o yüzden yine iphone devam dedim bütçemde max 13 için yetiyor.
Android tarafında öyle bir sorun var maalesef eğer sizin için önemliyse o zaman yapabilecek bir şey kalmıyor 13 ya da zorlayıp 14 alacaksınız fakat yenilenmişten uzak durun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Iphone almayarak :D S24 FE var şuan 25,000₺'ye ve karşılaştırırsan hem fotoğraf kalitesi hem video kalitesi hem bütçe hem ekran hem batarya hem güncelleme desteği yani sayamayacağım bir ton alanda Samsung fark atıyor ayrıca dediğin Instagram Story olayı bu cihazda geçerli bile değil bu kadar paran olupta gidip Iphone alırsan yazık edersin parana Amerika'ya gitsen bütün Samsung ve Iphone modelleri birbirleriyle aynı fiyatta bizim ülkemizde Samsung özel fiyatlandırma yaptığı için fiyatlar daha uygun
Yani story yükleme kalite sorunu eskisine göre daha düşürüldü doğru.
Ayrıca fiyatlandırma politikasında keşke Apple'de aklını başına alıp düzgün politika izlese :(

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Melih Baygör
2 seçenek var, ya sıfır faiz yeni müşteri kredilerinden alacaksın ya da hepsiburada da vade farkı ile hepsiburada limiti kullanarak 3 taksitli alabilirsin. 3 4 bin fark ekliyor. bence makul sayılır. iphone 13 e 2 yıl dolmadan destek kesilebilir bilgin olsun.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sercan SAYİT
20K üzerine 3 taksit 20K altına 12 taksitli şekilde GSM operatörleri fatura üzerine veriyor. Onun dışında Vatanbilgisayar, Teknosa, Mediamarkt gibi şubeleri olan yerler alışveriş kredisine yönlendiriyor. Hepsiburada vb. sitelerde de aynı şekilde alışveriş kredisi kullandırıyor. Yani ekstra faiz'e girmeden taksitli telefon almanız zor.

ahmttunc

80+ Bronze
2 seçenek var, ya sıfır faiz yeni müşteri kredilerinden alacaksın ya da hepsiburada da vade farkı ile hepsiburada limiti kullanarak 3 taksitli alabilirsin. 3 4 bin fark ekliyor. bence makul sayılır. iphone 13 e 2 yıl dolmadan destek kesilebilir bilgin olsun.
11e ios 19 güncellemesi geldi sen diyorsun 13 destek kesilecek

20K üzerine 3 taksit 20K altına 12 taksitli şekilde GSM operatörleri fatura üzerine veriyor. Onun dışında Vatanbilgisayar, Teknosa, Mediamarkt gibi şubeleri olan yerler alışveriş kredisine yönlendiriyor. Hepsiburada vb. sitelerde de aynı şekilde alışveriş kredisi kullandırıyor. Yani ekstra faiz'e girmeden taksitli telefon almanız zor.
A101 var

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Melih Baygör
11e ios 19 güncellemesi geldi sen diyorsun 13 destek kesilecek

A101 var
şuan destek kesilme sırası 11 de, sonra 13 geliyor zaten. 2 yıl sürmez.

Top Bottom