manisfesto
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
niye verdin çevreni soksaydın ortaya sıkıntı çıkarsaydın adam yankesici baya
yanıtlarda arkadaşlar hep doğru söylemişler. kesinlikle hiçbir iade yükümlülüğünüz yok. tek söyleyeceğim muhattap olmamaya çalışın ortalık sıkıntılı hasta adamlarla dolu en ufak zorlukta polise havale edin derim adamla buluşup konuşmaya falan özellikle sakın çalışmayın.Selamlar dün akşam macbook air m2 bilgisayarımı sattım çalışmasında hiçbir sorunum yoktu. Adam şimdi bunu diyor;
Kötü niyetliyse her şeyi yapmış olabilir.adam bataryayı mı söktü acaba la fake batarya mı taktı acaba
He yavideo çekseydin sosyal medyaya düşürseydin durumu keşke çok sıkıntı bi mevzu
Deneyim oldu.Burdaki arkadaşlar da bende bilgilenmiş olduk bundan sonra 2. el teknoloji aleti alım satımda karşısında test ettirmeden satmayın veya almayın dostlar.
Kaça verdiydin laptopu ?Bana iplemedikleri için babam 26 göndermiş bende 1.750 attım 27.750
Hocam kesin birşeyini söktü aldı27.750
Kesinlikle suç ailenin.Ek olarak 19 yaşındasın dostum sende yanlış anlamada sözün geçmiyor mu.Düşük nabızla durumu anlat.Bari en kötü yarın beraber apple mağazasına gidin cihazı kontrol etsinler,cihazlık sorun varsa adama parasını geri verirdinHocam kesin birşeyini söktü aldıailwn niye böyle yaptı hocam ?