Yardım BU ADAM KONUSUNDA NAPMALIYIM? TİCARET

niye verdin çevreni soksaydın ortaya sıkıntı çıkarsaydın adam yankesici baya

Selamlar dün akşam macbook air m2 bilgisayarımı sattım çalışmasında hiçbir sorunum yoktu. Adam şimdi bunu diyor;
yanıtlarda arkadaşlar hep doğru söylemişler. kesinlikle hiçbir iade yükümlülüğünüz yok. tek söyleyeceğim muhattap olmamaya çalışın ortalık sıkıntılı hasta adamlarla dolu en ufak zorlukta polise havale edin derim adamla buluşup konuşmaya falan özellikle sakın çalışmayın.

video çekseydin sosyal medyaya düşürseydin durumu keşke çok sıkıntı bi mevzu

Burdaki arkadaşlar da bende bilgilenmiş olduk bundan sonra 2. el teknoloji aleti alım satımda karşısında test ettirmeden satmayın veya almayın dostlar.

ne kadar verdin sen şimdi adama

Hocam kesin birşeyini söktü aldı :D ailwn niye böyle yaptı hocam ?
Kesinlikle suç ailenin.Ek olarak 19 yaşındasın dostum sende yanlış anlamada sözün geçmiyor mu.Düşük nabızla durumu anlat.Bari en kötü yarın beraber apple mağazasına gidin cihazı kontrol etsinler,cihazlık sorun varsa adama parasını geri verirdin

İkinci elde ürün satarken video kaydı almalısın, test sırasında özellikle. Ayrıca garanti vermiyorsan teslim alan kişinin sözlü imzasını almalısın. Günümüz türkiyesinde bunları yapmazsan başını ağrıtırlar böyle. Sıfır ürün alırken nasıl kurallar işliyorsa ikinci eldede işlemeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,042
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535
Geri