Corsair Rm850ePSU modeliniz nedir? Fotoğrafta üstte kalan pinin boş olması normal. Alttaki pinin metal parçası içeri kaçmış o normal değil.
Fotoğrafta üstte kalan pini boş bırakılabiliyor modern psularda. Bu model için geçerli mi bilmiyorum bakmak lazım. Ancak aşağıdakinin normal olmadığı düşüncesindeyim.Corsair Rm850e
Şuan anakartta bilgisayarı açtığımda CPU kırmızı VRAM sarı yanıyor bilgisayar hiçbir şekilde görüntü vermiyor yeni montajladigim bir sistemFotoğrafta üstte kalan pini boş bırakılabiliyor modern psularda. Bu model için geçerli mi bilmiyorum bakmak lazım. Ancak aşağıdaki normal değil.
Yabancı platformlardan baktığıma göre bu model için iki pin de boş duruyor. Farklı bir hata yapmış olabilirsin montaj esnasında. Kablodan kaynaklanmıyor sanırım problemin.Şuan anakartta bilgisayarı açtığımda CPU kırmızı VRAM sarı yanıyor bilgisayar hiçbir şekilde görüntü vermiyor yeni montajladigim bir sistem
Bios flash çalışmıyor teknik servise verdim anakarti rami değiştirdimfotoğrafta işaretlediğim -12v ve -5v eksik, -5v zaten atx 2.0 ile kalktı diğer -12v da modern sistemlerde kullanılmıyor normal yani sıkıntı 24pin konektöründen değil
rm850e de bilinen birşeymiş ayrıca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ramleri iyice oturmuş mu bir bakın, silgi taktiğinide deneyebilirsiniz. Ayrıca cpunun düzgün oturduğundan emin misiniz ?
Ayrıca hangi cpuyu kullanıyorsunuz ve bios güncel mi ?
Lan yeter ne bu tomahawk cpu hatası 2 günde benle beraber 3.cü wıkıntıMSI B650 Tomahawk anakartim CPU led kırmızı VRAM sarı yanıyor 24 pin anakart kablosuna baktığımda bir şey yanlış olduğunu gördüm fotoğraftasizde bu yüzden bilgisayar görüntü vermeyebilir mi? 2 pin boş gözüküyor.
Hocam bu nedir tomahawk ların hepsi böyle herhaldeBios flash çalışmıyor teknik servise verdim anakarti rami değiştirdim
Lan yeter ne bu tomahawk cpu hatası 2 günde benle beraber 3.cü wıkıntı
MSI kaliteli işler yapıyor derdik ama çok fazla görünce soğudumLan yeter ne bu tomahawk cpu hatası 2 günde benle beraber 3.cü wıkıntı
Hocam bu nedir tomahawk ların hepsi böyle herhalde
MSI kaliteli işler yapıyor derdik ama çok fazla görünce soğudumLan yeter ne bu tomahawk cpu hatası 2 günde benle beraber 3.cü wıkıntı
Hocam bu nedir tomahawk ların hepsi böyle herhalde
Hocam valla bu fiyata asusda vardı gittim tomahawk kalitelidir diye aldım boş çıktıMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MSI kaliteli işler yapıyor derdik ama çok fazla görünce soğudum
Türkiye artık Ortadoğu ülkesi olduğu için sorunlulari daha çok buraya gönderiyor olabilirler hakkimizi arayamiyoruz zatenMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MSI kaliteli işler yapıyor derdik ama çok fazla görünce soğudum