Öneri TOMAHAWK ALMAYIN ALDIRMAYIN

asrockun biosu çok kötü arkadaşım kullanıyor hangi ayar nerde zor buluyoruz msi gigabyte asus biosu daha güzel iyi fiyata aldıysanız indirimde güzel
Hocam asrock mükemmel

asrockun biosu çok kötü arkadaşım kullanıyor hangi ayar nerde zor buluyoruz msi gigabyte asus biosu daha güzel iyi fiyata aldıysanız indirimde güzel
biosla işim pek yok hocam ram ayarlarını yaparım ileride zaten yeni söket çıkacak oradan guzel bir kart alır yoluma devam ederim

Hiç denk gelmedim, bulunduğum şubede işlek bir yer.

B650 tomahawkta sorun yaşadık ancak 850de gözlemlemedim, redditte hiç bulunmadım bilgim yok
Hocam 850 daha yeni zaten

Hocam asrock mükemmel
am5 in biosunu bilmiyorum arkadaşımda b550 asrock var ben msi ile asrock arasında kalsam yine msi alırdım tabi asus veya gigabyte olsa seçenekler arasında onu alırdım bu fiyat bandında en dolu msi gibi geldi bana o yüzden tercih ettim bios pili dışında sorunum yok ama mühendislikleri çok saçma mandalı kullanışlı yapar insan delirtti dün beni

lan asrock zaten tomahawk tokatlıyor normaldede illa bozuk olmasa bile asrock candır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hadi len o zaman sana demiştim b850 bile gerek yok b650 bakak demiştim
Hocam pcie 5.0 ve 4 ssd daha iyi geldi

10a yakın sistem topladık sorun gözükmedi bizde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asrock kartlar çok fp geliyor bana nedense
Hocam normalde sorun yok bios güncelledikten sonra delleniyor kart

Milattan önce bi anakart kullanmış herhalde, elimde bir tane a620m pro rs wifi var bir tane b850 pro rs wifi ikisi de mis gibi, a620 pro rs wifi çoğu b650’ye taş çıkartıyor. Kafa tuttuğu x670 anakartlar bile var. 160w güç beslemesi yapabiliyor.

Geri