K1dot
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,075
ederler zorlayınEyvallah vatan aç gözlü olmasa iade eder asrock veya asus alırdım direk
ederler zorlayınEyvallah vatan aç gözlü olmasa iade eder asrock veya asus alırdım direk
Hocam yani bi tanede vatandan ürün almayın diye oluşturucam hem pahalı hem müşteri hizmetleri çöpederler zorlayın
buradaki arkadaşların çoğu bunu söylüyor zaten kazık fiyatlarıHocam yani bi tanede vatandan ürün almayın diye oluşturucam hem pahalı hem müşteri hizmetleri çöp
sende abartma a dhskfkrk vatan fiyatları bazen bütün sitelerden ucuz oluyor ama iade vs Garanti konusunda internetten alırsan sorun yok gidip dukkkandan alirsan uğraştırır;Hocam yani bi tanede vatandan ürün almayın diye oluşturucam hem pahalı hem müşteri hizmetleri çöp
Evet ya onu geçtim ürünü aldın geldin eve sorun çıktı garantiye gönderiyorlar yok böyle saçmalıkburadaki arkadaşların çoğu bunu söylüyor zaten kazık fiyatları
Hocam %90 pahalısende abartma a dhskfkrk vatan fiyatları bazen bütün sitelerden ucuz oluyor ama iade vs Garanti konusunda internetten alırsan sorun yok gidip dukkkandan alirsan uğraştırır;
lan sana çok gülüyorum ben kaç gündür paranla rezil oldunEvet ya onu geçtim ürünü aldın geldin eve sorun çıktı garantiye gönderiyorlar yok böyle saçmalık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam %90 pahalı
hocam sorun çıktı mı nereye göndersinler mahalle bilgisayarcısına mı tabii ki de garantiye göndericekler bir oluru yoksa iade taleb edersinizEvet ya onu geçtim ürünü aldın geldin eve sorun çıktı garantiye gönderiyorlar yok böyle saçmalık
Hocam %90 pahalı
Hocam sıfır ürün için21 gün nehocam sorun çıktı mı nereye göndersinler mahalle bilgisayarcısına mı tabii ki de garantiye göndericekler bir oluru yoksa iade taleb edersiniz
Şans yok bendelan sana çok gülüyorum ben kaç gündür paranla rezil oldun![]()
arkadaşım adam aldı geldi bozuldu internette olsan 14 gün hakkın var zaten direk dukkana gitmis buna yok çekmişler garantiye gonderecez demişlerhocam sorun çıktı mı nereye göndersinler mahalle bilgisayarcısına mı tabii ki de garantiye göndericekler bir oluru yoksa iade taleb edersiniz
demekki o kadar ağır bir süreç cerrahların işine karışma derim zaten oluru yoksa iadeyi kabul ederlerHocam sıfır ürün için21 gün ne
Şans yok bende
cayma hakkının gözünün yağının balını hüpleteyim ya çok iyi bir şey hiç uğraşmıyorsunarkadaşım adam aldı geldi bozuldu internette olsan 14 gün hakkın var zaten direk dukkana gitmis buna yok çekmişler garantiye gonderecez demişler
İşte yok mağazadan alınca aslında mağazadanda aldım sayılmaz çünkü onlard sipariş verdi başka şehirden geldidemekki o kadar ağır bir süreç cerrahların işine karışma derim zaten oluru yoksa iadeyi kabul ederler
cayma hakkının gözünün yağının balını hüpleteyim ya çok iyi bir şey hiç uğraşmıyorsun
İşte saçmaarkadaşım adam aldı geldi bozuldu internette olsan 14 gün hakkın var zaten direk dukkana gitmis buna yok çekmişler garantiye gonderecez demişler
e iade etseydiniz cayma hakkınızı kullanabilirdinizİşte yok mağazadan alınca aslında mağazadanda aldım sayılmaz çünkü onlard sipariş verdi başka şehirden geldi
İşte saçma