bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,676
aynen kardeşim aras kargo aç kapıyıHocam dediğiniz doğru ama şuan alınmaz
aynen kardeşim aras kargo aç kapıyıHocam dediğiniz doğru ama şuan alınmaz
Sen sorunlu kart al ozmnaynen kardeşim aras kargo aç kapıyı
hemen alıyorumSen sorunlu kart al ozmn
Bios flashback güncellemesinden sonra bekliyorum senihemen alıyorum
Ben de bios dan dolayı vermiştim anakartı servise bir günde düzelttilerMerhabalar 2 gün önce b850 tomahawk aldım fakat flash biosdan dolayı bozulsu ve garantiye gönderdim ha derseniz olabilir şans bu forumda sadece 2 günde 3 tane daha aynı sorun ve ikisi b650 yani globalde araştırdığım kadarıylada böyle evet faz sayısı soğutma kalitesi iyi fakat ben 2 günlük ürün için 21 gün garanti beklicem zaman kaybı kısaca
Lan benAlıntıyı görüntüle
Bu anakart da kronik sorunlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de bios dan dolayı vermiştim anakartı servise bir günde düzelttiler
Tornavida ile kenardan takınca çıkıyor ben çok yaptın tabi mandalı yok zor oluyorHocam b850 de çıkmıyor pil
Hocam kırılır diye korktum denemedimTornavida ile kenardan takınca çıkıyor ben çok yaptın tabi mandalı yok zor oluyor
CMOS tuşu da var gerçi çıkarmaya gerekte yokHocam kırılır diye korktum denemedim
Valla onuda yaptım çalışmadıCMOS tuşu da var gerçi çıkarmaya gerekte yok
Evet sorun düzelirse çözüldü yaparım konuyuvallahi zamanında bütün ana kart markalarında (asus hariç veya ben görmedim) problem çıktı gigabyte sonsuz boot döngüsü , asrock yazılım sorunu (bitti taş gibi şu an) , colorful custom bios olmadan kullanmak kumar şimdide msi sorun çekiyorumarım düzelir bakalım şimdilik tomahawk serisini öneriye kapayalım.