Öneri TOMAHAWK ALMAYIN ALDIRMAYIN

1745379377440.png

Bu anakart da kronik sorunlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar 2 gün önce b850 tomahawk aldım fakat flash biosdan dolayı bozulsu ve garantiye gönderdim ha derseniz olabilir şans bu forumda sadece 2 günde 3 tane daha aynı sorun ve ikisi b650 yani globalde araştırdığım kadarıylada böyle evet faz sayısı soğutma kalitesi iyi fakat ben 2 günlük ürün için 21 gün garanti beklicem zaman kaybı kısaca
Ben de bios dan dolayı vermiştim anakartı servise bir günde düzelttiler

vallahi zamanında bütün ana kart markalarında (asus hariç veya ben görmedim) problem çıktı gigabyte sonsuz boot döngüsü , asrock yazılım sorunu (bitti taş gibi şu an) , colorful custom bios olmadan kullanmak kumar şimdide msi sorun çekiyor :D umarım düzelir bakalım şimdilik tomahawk serisini öneriye kapayalım.

vallahi zamanında bütün ana kart markalarında (asus hariç veya ben görmedim) problem çıktı gigabyte sonsuz boot döngüsü , asrock yazılım sorunu (bitti taş gibi şu an) , colorful custom bios olmadan kullanmak kumar şimdide msi sorun çekiyor :D umarım düzelir bakalım şimdilik tomahawk serisini öneriye kapayalım.
Evet sorun düzelirse çözüldü yaparım konuyu

Msi pro b650-s kullanıp sorun yaşayan varmi yeni aldım daha asrock geçeyim sorun yaşan varsa 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,979
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri