Çözüldü✓ INTEL ARC B580 80 dereceyi görüyor

O işlemci soğutucusunu bu şekilde takmakta ayrı bir başarı :D hava sirkülasyonunda sıkıntı var kardeşim. Fan sağ tarafta olacak şekilde düzelt onu.
hocam ilk geldiginde fan uste bakacak sekilde taktım oyle sıcak havayı ekreran kartına vuyordu boyle yaptım sonra saga sola ayarlanmıtyoe islemcide bosluk kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ula birde işlemcinin fanı bloğa üfleyecek şekilde değil de bloktaki havayı ileri itecek şekildeyse işlemcinin ısısını ekran kartına mı üflüyo yoksbaska turlu olmutyor islemci ile fan arası bosluk kalıyor hocam ya fan uste bakacak sıcak hava ufurecek ekran kartına yada boyle islemciyi tam kapatmıtyor saga dogru cevirince

hocam ilk geldiginde fan uste bakacak sekilde taktım oyle sıcak havayı ekreran kartına vuyordu boyle yaptım sonra saga sola ayarlanmıtyoe islemcide bosluk kalıyor
ufak boşluklardan sorun olmaz hocam ama bu yüzde yüz hatalı bir montaj fan içeri hava çekicek kısaca markanın logosu önde olacak şekilde arkada genelde yazılar oluyor öyle montajlanmalı fan da ön tarafa bakmalı

ufak boşluklardan sorun olmaz hocam ama bu yüzde yüz hatalı bir montaj fan içeri hava çekicek kısaca markanın logosu önde olacak şekilde arkada genelde yazılar oluyor öyle montajlanmalı fan da ön tarafa bakmalı
bi deneyuim hemen termal macun degiritmeme gerek yok demi

Intel olanın termal macunu çok iyi değil ve soğutması pek iyi sayılmaz. Yine de kasa içeriye iyi bir şekilde hava verse soğur

hocam o zaman hiç bilmiyorum 2 hocamı etiketliyim belki yardımcı olabilen vardır @shankar1 @jombo
Hocam o kasayı kullanacağınıza direkt uzay montaj kullanın nedir o ya.
Hazır sistem aldım itopyadan bu 2 ay oldu ekran kartının dercelerine baktığımda sons of the forest ta 76-80 derce arası orta grafiklerde apex te 76 derce civarında seyrediyor normali işlemci i5 14 nesil ?
Alıntıyı görüntüle

Pardon

Alıntıyı görüntüle

Delili hocam

kasanın camını aç işlemci soğutucuyu egzoz fana doğru tak belki düşer.

Hocam o kasayı kullanacağınıza direkt uzay montaj kullanın nedir o ya.

kasanın camını aç işlemci soğutucuyu egzoz fana doğru tak belki düşer.
önden delikli yazmış hocam ama fanlar direkt havayı çekiyor gibi kartta bir problem olmasın

önden delikli yazmış hocam ama fanlar direkt havayı çekiyor gibi kartta bir problem olmasın
hocam delikli olsa bile o kadar küçük ki hani hava giremez ordan ızgara lazım güzel bir hava akışı için

hocam delikli olsa bile o kadar küçük ki hani hava giremez ordan ızgara lazım güzel bir hava akışı için
tam bilmiyorum modeli hocam evet hazır sistem muhabbetinden işte klasiktir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,399
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri