Gainer önerisi ? Hardline vs Bigjoy vs Supplementler

omerk_k

80+
Reaksiyon skoru
5
Boy 1.74 kilom 47 . Hazirana yada temmuza kadar 50 52 kiloyu görmek istiyorum. Ne kadar yesem de kilo alamıyorum tıka basa doysam bile bu işe yaramıyor çok fazla yakıyorum. Spora başlayacağım günlük eksik kalori ihtiyacımın eksiğini gidermek amacıyla gainer almak istiyorum.

İçeriklerini araştırdığımda aşağıda verdiğim gibi bir tablo ile karşılaşıyorum hepsini 200gr dan hesaplayacak olursak. Ancak hangisini önerirsiniz bilemedim kilo almak istiyorsam tada önem vermemeliyim ama kendini de içirtmeli diye düşünüyorum. Önerileri bekliyorum.

1745155965482.png

normal beslenmene devam edip gainer ile desteklersen kilo alırsın tahminimce ,hele spora da yazılırsan her türlü alırsın

Bütçen müsaitse Kingsize all in one almanı tavsiye ederim içeriği muhteşem , ama müsait değilse bigjoy gainer işini fazlasıyla görecektir

normal beslenmene devam edip gainer ile desteklersen kilo alırsın tahminimce ,hele spora da yazılırsan her türlü alırsın

Spora başladım 3.günüm bitti ağrılarım baya azaldı iştahım açıldı HARDLİNE almaya karar verdim ve sipariş verdim onu da ara öğün olarak kullanacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçen müsaitse Kingsize all in one almanı tavsiye ederim içeriği muhteşem , ama müsait değilse bigjoy gainer işini fazlasıyla görecektir

Evet gerçekten çok iyi araştırdığım sıra gördüm ama gerçekten pahalı

Spora başladım 3.günüm bitti ağrılarım baya azaldı iştahım açıldı HARDLİNE almaya karar verdim ve sipariş verdim onu da ara öğün olarak kullanacağım.

her şey o iştahın açılmasıyla başlıyor zaten :D doğru yoldasın :D

Hardline da iyidir , sporu asla aksatma 45 kilo başladım bende 105 kiloya çıktım şuan ise 75 kiloda sabitledim kendimi devamlılık bi şekilde başarı getiriyor

Hardline da iyidir , sporu asla aksatma 45 kilo başladım bende 105 kiloya çıktım şuan ise 75 kiloda sabitledim kendimi devamlılık bi şekilde başarı getiriyor

Maalesef 1 hafta aksayacak yurtdışına çıkma şansı yakaladım cuma yurtdışına gideceğim 😢
Bu arada HARDLINE da karar kıldım içeriklerinden ötürü bana en uygun olan bu oldu

her şey o iştahın açılmasıyla başlıyor zaten :D doğru yoldasın :D
Evet o iştah olayı başladı sanırım. haftada 3 gün gidiyorum pazartesi çarşamba ve cuma cuma 3. günümdü bir haftayı devirdim cumartesi pazar hiç ağrı çekmedim ama diğer 2 gün çekmiştim sanırım hızlı şekilde alıştı vücudum

Kilo almak istiyorsa günlük karbonhidrat alımını arttır artı olarak gainer ile bunu destekle (tercihim hardline olur) her yemek sonucu yemeğin hemen ardından 1.5-2 litre su iç kusma noktasına gelene kadar miden genişleyecegi için çabuk acikacaksin ve kilo alım sürecini hizlandiracaksin bu taktikle ben 4.5-5 ayda 30 kilodan fazla almisligim var

Geri