Neler Yeni

Bu sistem alınır mı sizce?

drolix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sıla
Normalde bütçem 30k idi ama ilk 20-25k olup şuan şişirilmiş sistemlere 30k vermek istemiyorum, uzun süredir kampanyalı çıkan bir şey de yok. O yüzden şuan bulunan sistemlerden en uygun ve mantıklı olanı almayı düşünüyorum çünkü bulduklarım da zamlanıyor her geçen gün. https://www.gaming.gen.tr/urun/3199...-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bunu almayı düşünüyorum güzel mi sizce ya da başka tavsiyeniz var mı? + uygun fiyatlı monitör de önerebilirseniz çok sevinirim

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
ahmet
Normalde bütçem 30k idi ama ilk 20-25k olup şuan şişirilmiş sistemlere 30k vermek istemiyorum, uzun süredir kampanyalı çıkan bir şey de yok. O yüzden şuan bulunan sistemlerden en uygun ve mantıklı olanı almayı düşünüyorum çünkü bulduklarım da zamlanıyor her geçen gün. https://www.gaming.gen.tr/urun/3199...-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bunu almayı düşünüyorum güzel mi sizce ya da başka tavsiyeniz var mı? + uygun fiyatlı monitör de önerebilirseniz çok sevinirim

kendin am5 topla daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartını 2 elden alıp daha güzel sistem kurarsın

Son düzenleme:

drolix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sıla
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendin am5 topla daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartını 2 elden alıp daha güzel sistem kurarsın
1-2 kere toplama hesapladım da her türlü daha uyguna geliyor hazırlar ya kasa o bu derken. Aldığım ilk adam akıllı sistem olacak o yüzden 2. el pek yanaşasım gelmiyor ama ekran kartını 2. el yapınca baya uyguna geliyor bilemedim, bakıyorum attıklarına çok teşekkürler

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
ahmet
1-2 kere toplama hesapladım da her türlü daha uyguna geliyor hazırlar ya kasa o bu derken. Aldığım ilk adam akıllı sistem olacak o yüzden 2. el pek yanaşasım gelmiyor ama ekran kartını 2. el yapınca baya uyguna geliyor bilemedim, bakıyorum attıklarına çok teşekkürler
attıklarım en ucuz ve en verimli şekilde kullanman için TL başına aldığın birim olarak max bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,439
Üyeler
172,836
Son üye
hmd62392
Top Bottom