Aradaki 800 tl lik farka değer mi birisi CL46 diğeri CL40 geri kalan her şey aynı anladığım kadarıyla
Şuanki sistemde 2x8 şeklinde samsung un bellekleri varHali hazırda ki ram değerinizin frekansı ve gecıkmesı nedir?
Sistemde ki mevcut ramin frekans ve gecikme değeriyle aynı almanız gerekiyor ki stabil çalışsınlar.Marka fark etmiyor diye biliyorum fakat imkan varsa aynı marka model alınırsa dah aiyiŞuanki sistemde 2x8 şeklinde samsung un bellekleri var Alıntıyı görüntüle
frekans ve cl değeri aynı olunca sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ama cl46 ve cl40 olsa sıkıntı yaparmı bilemedim ilerde 64 e yükseltmek istersem ikiside cl40 olsa güzel olurSistemde ki mevcut ramin frekans ve gecikme değeriyle aynı almanız gerekiyor ki stabil çalışsınlar.Marka fark etmiyor diye biliyorum fakat imkan varsa aynı marka model alınırsa dah aiyi
Suan 16gb 5200mhz cl42 + 8gb 4800mhz cl40frekans ve cl değeri aynı olunca sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ama cl46 ve cl40 olsa sıkıntı yaparmı bilemedim ilerde 64 e yükseltmek istersem ikiside cl40 olsa güzel olur
Sağolasın hocam içimi rahatlattınSuan 16gb 5200mhz cl42 + 8gb 4800mhz cl40
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullanıyorum sorun yasamadım daha