HounQues
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
zırva bu darbogaz siteleri haberin olsunİki sistemin de ana yapı taşlarını ekte verdim arkadaşlar hangi çözünürlükte darboğaz sevilerinin ne seviyede olacağı belli. Ben 2K monitör almayı düşünüyorum. Sizce hangi sistem ?
Amd amd uyumu daha iyi değil mi intel nvidia uyumu da aynı şekildeamd işlemci nvidia ekran kartı öneririm
Kalmadı mıintelmi kaldı kardeş
Bilemiyorum dostum gerçekten bilemiyorum.zırva bu darbogaz siteleri haberin olsun
Amd yedi bitirdi inteliAmd amd uyumu daha iyi değil mi intel nvidia uyumu da aynı şekilde
Kalmadı mı
Bilemiyorum dostum gerçekten bilemiyorum.
o uyum muhabbetini çok bir şey ifade etmiyor amd nvidia kombosu iyidir darboğaz siteleride yüzden seksen hatalı inanma derimAmd amd uyumu daha iyi değil mi intel nvidia uyumu da aynı şekilde
Kalmadı mı
Bilemiyorum dostum gerçekten bilemiyorum.
internetteki bilgilere asla ve kat a güvenme(forumda bilene sorarsın o ayrı)İki sistemin de ana yapı taşlarını ekte verdim arkadaşlar hangi çözünürlükte darboğaz sevilerinin ne seviyede olacağı belli. Ben 2K monitör almayı düşünüyorum. Sizce hangi sistem ?
İşlemciyi amd yap ekran kartını nvidiaİki sistemin de ana yapı taşlarını ekte verdim arkadaşlar hangi çözünürlükte darboğaz sevilerinin ne seviyede olacağı belli. Ben 2K monitör almayı düşünüyorum. Sizce hangi sistem ?