Eski sevgilimi nasıl unutucam?

Koray01

80+
Reaksiyon skoru
41
Beyler ben eski sevgilimi nasıl unutucam kız kaç kere aldattı hâla aklım onda depresif şarkı falanda dinlemiyom ki öneri taktik verin geri yazar diyede korkuyom çünkü yediremiyomda

Beyler ben eski sevgilimi nasıl unutucam kız kaç kere aldattı hâla aklım onda depresif şarkı falanda dinlemiyom ki öneri taktik verin geri yazar diyede korkuyom çünkü yediremiyomda
Daha geçen kıza nasıl yazılır diye taktik konusu açmadın mı ne ara aldatıldın

Yeni Kız Bul Aslan Kardeşim Unutursun

Abi kızı unutmak için işte
Yara bandı taktiği... eskiden 1 kere yapıp artık asla yapmadığım ve önermediğim bir şey çünkü karşında ki seni sevip sen bir süre sonra eskiyi unutup ona karşı da bir şey hissetmediğini fark edip ayrıldığında aldığın ah'ın ağırlığı çok oluyor. Vaktini geçireceğin hobiler vesaire bul bunlar zaten klasik öneriler ama işe yarayan şeylerdir, senin olan seni buluyo bir şekilde zaten.

hiç kimseyi harcama yara bandı olarak da kullanma sadece sana yaptığı kötü şeyleri düşün kötü özelliklerine odaklan anılar falan canını yakar ama bir süre sonra unutursun sıradanlaşır asla adım atma ve o atarsa da kabul etme! İhanetin affı yoktur hocam.

Kardeş başka hatunlara yönel onunla ilgili boşluğu doldur. Ona bağlı kalma ona bağlı kaldığın için seni aldatmasına rağmen onu istiyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,707
Üyeler
185,153
Son üye
sakaryali5410
Geri