Son zamanlarda forumda ve genel olarak çevremde birçok kişinin yeni bir bilgisayar toplamak istediğini ancak parça seçimi, uyumluluk, güncel fiyat takibi gibi konularda zorlandığını, hatta yanlış seçimler nedeniyle gereksiz masraflar yapabildiğini gözlemliyorum. Teknolojinin hızla değiştiği bu dönemde en doğru ve en uygun fiyatlı sistemi kurmak gerçekten de zaman ve bilgi gerektiriyor.
Bu noktada 24 yaşında Yazılım Müh. okuyan bir kardeşiniz olarak sizlere yardımcı olmak amacıyla bir hizmet sunmaya karar verdim. Amacım, sizin için en ideal bilgisayarı, bütçenizi aşmadan ve en avantajlı fiyatlarla toplamanıza rehberlik etmek.
Sunduğum Hizmet Neleri Kapsıyor?
Bu detaylı araştırma, analiz ve fiyat karşılaştırma hizmetim için harcadığım zaman ve emeğin karşılığı olarak makul ve küçük bir hizmet bedeli talep ediyorum. Amacım bunu bir ticarethaneye çevirmekten ziyade, gerçekten ihtiyacı olanlara yardımcı olurken emeğimin karşılığını almak. Ücret detaylarını özel mesaj veya Whatsapp (link: Whatsapp) yoluyla konuşabiliriz.
Eğer siz de yeni bir bilgisayar toplama arifesindeyseniz, bu karmaşık süreçte karar vermekte zorluk çekiyorsanız ve bir destek almak isterseniz, bana özel mesaj yoluyla ulaşmaktan çekinmeyin.
Hepinize iyi forumlar ve sorunsuz sistemler dilerim!
Bu noktada 24 yaşında Yazılım Müh. okuyan bir kardeşiniz olarak sizlere yardımcı olmak amacıyla bir hizmet sunmaya karar verdim. Amacım, sizin için en ideal bilgisayarı, bütçenizi aşmadan ve en avantajlı fiyatlarla toplamanıza rehberlik etmek.
Sunduğum Hizmet Neleri Kapsıyor?
- İhtiyaç Analizi: Bilgisayarı ne amaçla kullanacağınızı (oyun, iş, tasarım, günlük kullanım vb.) ve bütçenizi öğreniyorum.
- Parça Seçimi: Belirlediğimiz bütçe ve ihtiyaçlar doğrultusunda, performans/fiyat oranı en yüksek, birbiriyle tam uyumlu işlemci, anakart, RAM, ekran kartı, depolama birimi, kasa, güç kaynağı gibi tüm bileşenleri sizin için belirliyorum.
- Fiyat Araştırması: Seçilen parçaların güncel olarak en uygun fiyatlarla hangi güvenilir satıcılarda bulunduğunu araştırıyor ve size linkleriyle birlikte liste halinde sunuyorum. Amacım, toplam maliyeti sizin için minimuma indirmek.
- Alternatif Sunma: Bütçeniz veya tercihlerinize göre farklı konfigürasyonlar veya yükseltme seçenekleri hakkında da bilgi verebilirim.
- Zamandan Tasarruf: Saatlerce süren parça araştırma, karşılaştırma ve fiyat takip etme yükünden kurtulursunuz.
- Paradan Tasarruf: Parçaları tek tek en uygun fiyatlı yerlerden bularak toplamda ciddi bir tasarruf sağlamanıza yardımcı oluyorum. Çoğu zaman hizmet bedelinden çok daha fazlasını kazançlı çıkabilirsiniz.
- Doğru ve Uyumlu Sistem: Yanlış veya uyumsuz parça alma riskini ortadan kaldırır, paranızın tam karşılığını alacağınız bir sistem kurmanızı sağlarım.
- Kişiye Özel Çözüm: Standart listeler yerine, tamamen sizin bütçeniz ve kullanım amacınıza odaklanmış bir sistem önerisi alırsınız.
- Bana özel mesaj (PM) veya Whatsapp (05303586741) yoluyla ulaşarak bütçenizi ve bilgisayarı temel olarak ne için kullanacağınızı belirtin. (Örn: "15.000 TL bütçem var, genellikle AAA oyunları oynamak istiyorum", "10.000 TL civarı, ofis işleri ve internet için bir sistem lazım" gibi).
- Talebiniz üzerine size hizmet detayları ve talep edeceğim küçük hizmet bedeli hakkında bilgi vereceğim.
- Anlaşmamız durumunda, sizin için detaylı araştırmayı yaparak en kısa sürede parça listesini ve en uygun fiyatlı satıcı linklerini size ileteceğim.
Bu detaylı araştırma, analiz ve fiyat karşılaştırma hizmetim için harcadığım zaman ve emeğin karşılığı olarak makul ve küçük bir hizmet bedeli talep ediyorum. Amacım bunu bir ticarethaneye çevirmekten ziyade, gerçekten ihtiyacı olanlara yardımcı olurken emeğimin karşılığını almak. Ücret detaylarını özel mesaj veya Whatsapp (link: Whatsapp) yoluyla konuşabiliriz.
Eğer siz de yeni bir bilgisayar toplama arifesindeyseniz, bu karmaşık süreçte karar vermekte zorluk çekiyorsanız ve bir destek almak isterseniz, bana özel mesaj yoluyla ulaşmaktan çekinmeyin.
Hepinize iyi forumlar ve sorunsuz sistemler dilerim!