DEPREM OLDU KOPKOCAMAN EVDEN ÇIKIYİMMİ

yokda çıkmadım :d üşendim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam her esaniye 5 2 3 oluyor aç bak geçmişi her saniye
Bende balıkeairdeyim hissetmediğimden sormuştum

Aklıma 6 Şubat sonrası artçılar geldi valo oynarken ekran duvara sabitliydi ekran kaymaya başladı benim aim de gitti herkes birbirine sövüyor en son zorla çıktım evden.

Yaşayan herkese geçmiş olsun

dostlar sunu belırtmek ıstıyorum ben evden cıkmadım cıkan komsular 3 ıq oldugu ıcın deprem basladıktan deprem bıttıkten 30 sanıye sonrasına kadar bagrındı panık olmayan ınsanlar panık oldu bır komsumuz merdıvenden ınerken yarıs arabası gıbı fırladıgı ıcın kalcasını catlattı lutfen panık yapmayın sadece belırtmek ıstedım

dostlar sunu belırtmek ıstıyorum ben evden cıkmadım cıkan komsular 3 ıq oldugu ıcın deprem basladıktan deprem bıttıkten 30 sanıye sonrasına kadar bagrındı panık olmayan ınsanlar panık oldu bır komsumuz merdıvenden ınerken yarıs arabası gıbı fırladıgı ıcın kalcasını catlattı lutfen panık yapmayın sadece belırtmek ıstedım
Hemen ardından yeni bir deprem olabilir siz nolur nolmaz önlem alın

beyler 2dk once deprem oldu cok ufak hısseden varmı

knk istanbuldayım bende gece uyuyacakmısın? ben uyumayacağım evden de dışarı çıkasım yok
hocam tahmınımce bu gece ıstanbuldakı kımse uyumayacak ben dahıl

hocam tahmınımce bu gece ıstanbuldakı kımse uyumayacak ben dahıl
gece uyumayı denedim tak diye kopkocaman deprem beni yataktan kapıya fırlattı üzerine korkuda gelince zateeeen üfffffffff spiderman gibiyim yatakla kapı arası 90 derece nası olduysa artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler 2dk once deprem oldu cok ufak hısseden varmı
gece boyunca oldu şuanda oluyor 1700 ADET OLMUŞ KİMSE CİDDİYETİNDE DEĞİL

Geri