AM5 ise 4 slot sıkıntılı alma.Selam beyler bende 32 gb ram var sizce 2*16 daha alayımmı genellikle oyun oynuyorum bir monitöre valo diğerine mc açıyorum ve edit yapıyorum sizce alıyımmı anakartta 2 slot boş
Hocam şimdi valo + mc ve başka sekmeler açıcam zorlanır diye böyle bir fikir geldi aklımaoyun için fazlası lüks keyfine kalmış
3 slot nasılAM5 ise 4 slot sıkıntılı alma.
am5 de 2 slot kullanın 2x16 veya 2x32Hocam şimdi valo + mc ve başka sekmeler açıcam zorlanır diye böyle bir fikir geldi aklıma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 slot nasıl
Elimde 2 tane var bunu satıp 2 tane almak ne kdr mantıklı bilemedimam5 de 2 slot kullanın 2x16 veya 2x32
Hocam evt sıradan için gereksiz ben şunu merak ediyorum hem valo hem mc bide arada aimlabs birlikte açık oluyor zorlanırmı 32 gbkesinlikle gereksiz sıradan bir kullanıcı için
deneyebilirsin? zorlanacağını sanmıyorumElimde 2 tane var bunu satıp 2 tane almak ne kdr mantıklı bilemedim
Hocam evt sıradan için gereksiz ben şunu merak ediyorum hem valo hem mc bide arada aimlabs birlikte açık oluyor zorlanırmı 32 gb
Hocam ram sıfır 1 2 kere kullandımdeneyebilirsin? zorlanacağını sanmıyorum
hayır zorlamazElimde 2 tane var bunu satıp 2 tane almak ne kdr mantıklı bilemedim
Hocam evt sıradan için gereksiz ben şunu merak ediyorum hem valo hem mc bide arada aimlabs birlikte açık oluyor zorlanırmı 32 gb
Tamamdır hocam çünkü valo 10 gb kullabıyor sadece aimlabs valo oynayınca 10 gb boş kalıyor ondan sordum teşekkürler cevap içinhayır zorlamaz
Tamamdır hocam çünkü valo 10 gb kullabıyor sadece aimlabs valo oynayınca 10 gb boş kalıyor ondan sordum teşekkürler cevap için