Temudan alınabilecek en iyi iem (kulaklık)

Mithril

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,581
temuda bayağı bir kredim var o yüzden özel olarak temu diyorum.
temuda iem olarak genel olarak kz var ama başka iyi markalarda açığım.
şuanlık gözüme kestirdiğim kz zs10 pro 2 , kz castor pro, kz dp6s, ve kz dqs var.

şuanlık gözüme kestirdiğim kz zs10 pro 2 , kz castor pro, kz dp6s, ve kz dqs var.
En iyisi net olarak kz zs 10 pro 2. Bende onu almayı düşünüyorum. Hem eğer beğenmezseniz Kz Castor Pro alabilirsiniz.

En iyisi net olarak kz zs 10 pro 2. Bende onu almayı düşünüyorum. Hem eğer beğenmezseniz Kz Castor Pro alabilirsiniz.
benimde aklımda bu model vardı ama yinede foruma sorayım dedim. teşekkürler hocam.

Yerinizde olsam ayrı zamanlarda ikisini de sipariş eder karşilaştirirdim. Beğenmediğinizi iade edersiniz. Hem bize de fikir olmuş olur.
hocam şakasız söylüyorum sizin söylediğiniz her şey bana acayip mantıklı geliyor.

Sağolun hocam :D ama iem işi böyle okuyarak sadece anlayamayız kendimiz test etmemiz lazım.
bu akşam ikisinide sipariş veririm gelince yine yazarım buraya. teşekkürler hocam vaktiniz için.

ayrı ayrı alıcam hocam
Hocam onlar ayrı ayrı olsa bile aynı ev hanesinde olduğu için tek sayılmaz mı ? Satıcıları da aynı. Eğer çok yakın bir arkadaşınız ya da akrabanız falan varsa böyle güvenebileceğiniz onun evine söyleyin hem risk almamış olursunuz.

Hocam merhabalar kusuruma bakmayın hiç bilmediğimden soruyorum bu iem kulaklıkların normal kulaklıklara kıyasla artıları nedir acaba ? Olmadı bende ileride keycaps felan alcam onu aldıktan sonra gelen kredi iadesiyle bunlardan birini tercih edebilirim.

Hocam onlar ayrı ayrı olsa bile aynı ev hanesinde olduğu için tek sayılmaz mı ? Satıcıları da aynı. Eğer çok yakın bir arkadaşınız ya da akrabanız falan varsa böyle güvenebileceğiniz onun evine söyleyin hem risk almamış olursunuz.
bir şey olacağını sanmıyorum.
Hocam merhabalar kusuruma bakmayın hiç bilmediğimden soruyorum bu iem kulaklıkların normal kulaklıklara kıyasla artıları nedir acaba ? Olmadı bende ileride keycaps felan alcam onu aldıktan sonra gelen kredi iadesiyle bunlardan birini tercih edebilirim.
genel olarak çok daha ucuza normal kulaklıklardan çok daha iyi ses vermeleri. mesela kz edx pro gibi bir kulaklık 300-400tl bandında hiçbir bilindik markanın sunamayacağı ses kalitesini sunabiliyor.

bir şey olacağını sanmıyorum.

genel olarak çok daha ucuza normal kulaklıklardan çok daha iyi ses vermeleri. mesela kz edx pro gibi bir kulaklık 300-400tl bandında hiçbir bilindik markanın sunamayacağı ses kalitesini sunabiliyor.
Cs gibi rekabetçi oyunlar oynarkende adamın nerden geldiğini net şekilde belirtebilir mi hocam ? bende anker q30 var onu kablolu şekilde kullanıyorum eğer ki daha güzel derseniz 1 2 aya felan alıcam zaten keycapsi bunlardan birini tercih edebilirim gibi gelen krediyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,302
Üyeler
183,820
Son üye
Zafer Güneş
Geri