Müzik dinlemek için kullanacağım
hocam kullanıyo musunuz aktif olarak
Hayır ama bu işten anlıyorum ve bu bütçede qcy t13 anc ve bunun dışında çok iyi modeller yok. İkisinden birini alabilirsiniz.hocam kullanıyo musunuz aktif olarak
Tamamdır teşekkür ederim güveniyorum sizeHayır ama bu işten anlıyorum ve bu bütçede qcy t13 anc ve bunun dışında çok iyi modeller yok. İkisinden birini alabilirsiniz.
Hocam eğer ki önceliğiniz müzik ise ve başka pek bir şey yapmayacaksanız youtubeden Enes Özen izleyin Anker R50i'nin müzik kalitesi 1300 tl bütçeye kadar başka kulaklıkta yok.Tamamdır teşekkür ederim güveniyorum size
Hocam birde şunu sorayım ben bundan önce Oppo enco buds 2 kullanıyordum bu kulaklıklar onlardan iyidir değil mi ya benim pek bir bilgim yokta o yüzden soruyorum. Oppodan memnundum malesef dalgınlığıma gelip makinede yıkanmış kendisi.Hocam eğer ki önceliğiniz müzik ise ve başka pek bir şey yapmayacaksanız youtubeden Enes Özen izleyin Anker R50i'nin müzik kalitesi 1300 tl bütçeye kadar başka kulaklıkta yok.
Teşekkürler hocam karar verdim r50i modelini satın alıyorumR50i alınabilir. P20i de aynı üründür, daha ucuza o alınabilir.
![]()
Anker Soundcore P20I TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Ios ve Android Uyumlu Siyah - A3949 - Fiyatı, Yorumları
Anker Soundcore P20I TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Ios ve Android Uyumlu Siyah - A3949 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com