brcnkadircan
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
garanti olsun derseniz dönüştürücülef var 6+2 onları kullanabilirsiniz psuda illaki molex vardır kullanılmayanarkadaslar 40 dakika furmark yaptim hic bir sorun cikartmadi max 73 dereceyi gördü daha sonradan bi sorun cikarirmi kasayi arkadasim icin topladim mahcup olmiyayim ona
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde kasada fx 6300 16gb ddr3 ram ve rx 470 4gb var asiri bi darbogaz yaparmi fx 6300 kurtarirmi kasayi 2700e topladim bu arada hersey icin baya ucuza topladigimi dusunuyorum
psuda istemedigim kadar molex var 6 7 tane ama simdi donusturucuyede para veresim gelmedi 40dk furmarkda sorun cikarmadi simdi bi oyun testi yapicam yine bi sorun cikarmazsa boylece veririm bu arada kac para istiyim beyler kasaya fx 6300 rx470 16gb ram 240gb ssdgaranti olsun derseniz dönüştürücülef var 6+2 onları kullanabilirsiniz psuda illaki molex vardır kullanılmayan
furmark değil occt yap daha garanti olurpsuda istemedigim kadar molex var 6 7 tane ama simdi donusturucuyede para veresim gelmedi 40dk furmarkda sorun cikarmadi simdi bi oyun testi yapicam yine bi sorun cikarmazsa boylece veririm bu arada kac para istiyim beyler kasaya fx 6300 rx470 16gb ram 240gb ssd
tamam onuda yaparim kasayi kaça vereyimfurmark değil occt yap daha garanti olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o zaman almana gerek kalmaz