mi box alma ethernet girişi yok bu ürüne bakabilirsin uygun fiyatlı 32gb versiyonu indirimde4000 lira bütçem var esnetebilirim 1080 p televizyonda kullanacağım ne önerirsiniz
Bu arkadaşın attığı 32gb versiyonu al arkana bile bakma. 1 senedir 16lik olanı kullanıyorum gayet iyi. 32 olan daha iyidir tabimi box alma ethernet girişi yok bu ürüne bakabilirsin uygun fiyatlı 32gb versiyonu indirimde
Evet apk kurabiliyorsun play store falan da var bildiğin telefona apk kurar gibi kuruyorsun youtubede sinetech diye bı adam var onun videolarına bak anlatıyor teker tekeriptv kullanılabilir mi bu üründe kral
benim telefon iphone sıkıntı çıkarır mıEvet apk kurabiliyorsun play store falan da var bildiğin telefona apk kurar gibi kuruyorsun youtubede sinetech diye bı adam var onun videolarına bak anlatıyor teker teker
aradaki fiyat farkına değer mi iptv netflix hbo canlı yayın fln izlemek için kullanacağım oyunla işim yokhttps://www.akakce.com/tv-box/en-uc...rjinal-lisansli-android-fiyati,238913239.html Biraz daha koyabilirsen en iyisi bu
Post automatically merged:
Telegram kullanıyorsan tv box grubu var o bütçeye göre iyi bir şey tavsiye ederler
Değeraradaki fiyat farkına değer mi iptv netflix hbo canlı yayın fln izlemek için kullanacağım oyunla işim yok
Bilmiyorum telegram kullanıyor musunhiremco x6 pro nasıldır?